Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a descoperit Rotaru când a vrut să ia un jucător de la FCSB. U Craiova a renunţat imediat: ”Am stopat orice discuţie”

Ce a descoperit Rotaru când a vrut să ia un jucător de la FCSB. U Craiova a renunţat imediat: ”Am stopat orice discuţie”

FCSB

Comentarii

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a recunoscut că a avut o tentativă de a-l transfera pe fundaşul central al celor de la FCSB, Bogdan Planic, însă s-a răzgândit rapid din mai multe considerente.

Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul central Tiago Fereira, iar un alt fundaş central, Florin Gardoş, este şi el pe punctul de părăsi Bănia. Astfel, Craiova ar rămâne descoperită în centrul apărării, doar cu Mihai Bălaşa, Uros Cosic, care se simte mai bine la închidere, şi ivorianul Stephane Acka, gafeorul de serviciu. Aşa că patronul Univesităţii şi-a îndreptat atenţia asupra fundaşului de la FCSB, Bogdan Planic. Sârbul mai are contract cu FCSB până în vara aceasta, însă a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali după ce a refuzat să accepte înjumătăţirea salariului. De conflictul celor doi a încercat să profite Craiova, însă aspectul financiar a făcut mutarea imposibilă. În plus, Craiova are concurenţă serioasă. Planic este dorit de mai multe formaţii din Europa, printre ele Fenerbahce, Beşiktaş şi Ural.

"Nu putem în primul rând să îl folosim pe Planic, pentru că postul de extracomunitar este ocupat de Cosic. Nu putem. Dar nu a fost o discuţie, a fost o întrebare, ni s-au cerut nişte bani, după aceea ne-am dat seama că nu putem. A fost o lipsă de profesionalism din partea noastră. Ne-am dat seama că nu putem să îl legitimăm şi s-a stopat orice discuţie. Nu am discutat cu impresarul lui, nu am discutat cu jucătorul, a fost la nivel de cluburi. Am zis, dacă ar fi să îl luăm pe Planic, ce înseamnă? Ni s-a spus, după care am revenit noi şi am spus că nu avem cum să îl luăm, pentru că nu avem loc de extracomunitar", a completat Rotaru.

Bogdan Planic, ofertă de transfer de la FC Ural

Turcii de la Fanatik.tr notează că Bogdan Planic - jucător dorit şi de Fenerbahce - are ofertă şi de la FC Ural. Fundaşul de 28 de ani mai are contract până în vară cu FCSB, dar înţelegerea ar putea fi prelungită cu acordul ambelor părţi. Sunt însă şanse extrem de mici, după ce Gigi Becali l-a trimis în şomaj tehnic, deoarece a refuzat să semneze înjumătăţirea salariului.
Însă Gigi Becali ar putea încasa bani pentru transferul lui Bogdan Planic, dacă acceptă oferta făcută de FC Ural. De altfel, patronul FCSB a recunoscut că a primit o propunere din Rusia pentru Planic: ”Am o ofertă pentru Planic. Am cerut un milion de euro pe el, mi s-a oferit 300.000, apoi am cerut 500.000. Aştept răspunsul”, a recunoscut recent Gigi Becali.

Planic, final de aventură la FCSB după trei ani

Planic joacă pentru FCSB din vara anului 2017 şi mai are un an de contract cu actuala vicecampioană a Ligii 1. 91 de meciuri, un gol şi trei pase decisive a strâns fundaşul sârb în tricoul roş-albaştrilor. Planic are însă şase aproape nule de a continua la FCSB şi din vară.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare