Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a discutat Dennis Man cu un coleg de la Parma după ce a primit ofertă să plece de la echipă

Ce a discutat Dennis Man cu un coleg de la Parma după ce a primit ofertă să plece de la echipă

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) e dorit de Trabzonspor, în Turcia, după ce a reuşit să se impună la Parma, în Serie A. Cumpărat de la FCSB la începutul lui 2021 cu 13 milioane de euro, românul nu va rămâne în Italia mai mult ca sigur dacă echipa retrogradează în liga a doua, iar acesta a reacţionat la interesul turcilor de la Trabzonspor, potrivit presei din "Ţara Semilunei".

Ce a discutat Dennis Man cu un coleg de la Parma după ce a primit ofertă să plece de la echipă

Trabzonspor a intrat pe fir pentru transferul lui Dennis Man dacă Parma va retrograda. Turcii îşi doresc un împrumut pe un sezon, fără opţiune de cumpărare definitiv, dar pe perioada împrumutului se angajează să-i achite românului salariul întreg. Când a aflat despre interesul turcilor de la Trabzonspor, Dennis Man l-a întrebat pe Juraj Kucka, fost jucător la Trabzon, dacă ar fi trebui să accepte mutarea în Superligă.

Karadeniz Gazete a aflat despre discuţia pe care a avut-o Dennis Man cu colegul Juraj Kucka. Slovacul a jucat la Trabzonspor între 2017 şi 2019. În ianuarie 2019, acesta a fost transferat de Parma. „Mă vrea Trabzonspor, ar trebui să accept?”, susţine sursa citată că l-a întrebat Dennis Man pe Kucka.

Iar jucătorul slovac i-a spus că ar trebui să plece fără să stea pe gânduri: „E cel mai bun loc în care te poţi dezvolta”.

Parma a plătit 13 milioane de euro pentru transfeurl lui Dennis Man de la FCSB, în ianuarie 2021, iar după mici probleme de adaptare românul a reuşit să se impună în primul 11 al antrenorului Roberto D'Aversa. Dennis Man a strâns 14 meciuri, două goluri şi o pasă de gol în actualul sezon la Parma, cu care se luptă pentru evitarea retrogradării în Serie B.

Dennis Man s-a accidentat în meciul Parma - Crotone 3-4, din etapa a 33-a din Serie A, după ce a suferit o leziune musculară şi a fost schimbat în minutul 20.

  • 11 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis manparmatransfertrabzonsporjuraj kucka 

viewscnt
Articole similare