Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Dan Petrescu după ce a fost eliminat cu Astra. EXCLUSIV | Motivul pentru care a plecat singur de la stadion: ”Aşa am înţeles de la medic”

Ce a făcut Dan Petrescu după ce a fost eliminat cu Astra. EXCLUSIV | Motivul pentru care a plecat singur de la stadion: ”Aşa am înţeles de la medic”

Superliga

Comentarii

Marius Bilaşco susţine că motivul pentru care Dan Petrescu a plecat separat de la stadion a fost că i s-a făcut rău.

Astra - CFR Cluj, scor 3-2, a fost marcat de scandaluri după ce oficialii campioanei României au acuzat violent arbitrajul lui Sebastian Colţescu. Cei de la CFR au contestat golurile marcate de Astra, dar şi mai multe faze de joc. Sebastian Colţescu i-a eliminat pe Camora şi Vâtcă, însă şi Dan Petrescu a văzut cartonaş roşu.

Imediat după ce a fost eliminată, adică în minutul 43, Dan Petrescu s-a dus spre vestiare şi apoi a plecat separat de echipă. Marius Bilaşco spune că antrenorul lui CFR Cluj a fost marcat de stresul din ultima perioadă şi a acuzat o stare de rău:

”Eu ştiu că a plecat după meci cu maşina, nu a mai plecat cu autocarul. Am înţeles că nici nu s-a simţit foarte bine, a acuzat, aşa, o stare de rău. E de înţeles, pentru că e o perioadă extrem de solicitantă şi pentru că a fost afectat de cumulul de stres, de oboseală. Nu am discutat cu el, aşa am înţeles de la medic, că a acuzat o stare de rău după ce s-a terminat meciul şi a plecat separat cu maşina. Practic, cred că s-a întâmplat până să se termine partida, pentru că el a coborât la vestiare şi imediat după partidă a plecat”, a dezvăluit Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovici a egalat la 1 pentru Astra, în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o sticlă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

În minutul 62, Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.

Afla mai multe despre: marius bilasco 

viewscnt
Articole similare