Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Dan Petrescu în seara meciului dintre U Craiova şi CFR Cluj. Antrenorul campioanei României n-a avut acordul DSP de a participa la partidă

Ce a făcut Dan Petrescu în seara meciului dintre U Craiova şi CFR Cluj. Antrenorul campioanei României n-a avut acordul DSP de a participa la partidă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cucerit din nou titlul în Liga I, al treilea consecutiv, după ce s-a impus în deplasarea de la Universitatea Craiova cu 3-1.

CFR Cluj a fost una dintre echipele lovite în plin de pandemia de coronavirus. Cel puţin la primele testări, care, până la urmă, s-au dovedit a fi fals pozitive. Însă n-a fost şi cazul lui Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a fost externat cu doar câteva zile înaintea meciului cu Universitatea Craiova , astfel că Dan Petrescu n-a putut fi prezent pe banca tehnică în deplasarea din Bănie.

”Este clar că ne-a este mult mai greu fără Dan, dar nu am avut ce face”, a declarat Bilaşco.

Dan Petrescu a urmărit marea finală pentru titlu de acasă, la Cluj, unde încă se află în izolare. Iar jucătorii săi nu l-au dezamăgit. Au câştigat chiar pe terenul Universităţii Craiova şi au adus al treilea titlu consecutiv pentru CFR Cluj.

CFR Cluj, din nou campioana României

CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins-o, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), pe Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi, eventual, la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalty).

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare