Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Messi în vestiar după ce a fost eliminat în Supercupa cu Bilbao. Presa din Spania a aflat despre gestul argentinianului

Ce a făcut Messi în vestiar după ce a fost eliminat în Supercupa cu Bilbao. Presa din Spania a aflat despre gestul argentinianului

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) a văzut, în Supercupa Spaniei pierdută de Barcelona contra lui Athletic Bilbao (2-3), primul său cartonaş roşu din întreaga carieră de pe Camp Nou. Presa din Spania a aflat ce a făcut starul catalanilor în vestiar după meciul cu bascii.

Messi a fost elimiat în partida cu Bilbao după ce l-a lovit intenţionat peste cap ep Villalibre şi a văzut primul "roşu" din cei 16 ani petrecuţi până acum la echipa mare de pe Camp Nou. Deportes Cuatro a aflat ce a făcut decarul echipei lui Ronald Koeman în vestiar, la finalul partidei.

Potrivit sursei citate, Messi şi-a cerut scuze în faţa colegilor săi pentru eliminare şi pentru jocul slab prestat în faţa bascilor de la Athletic Bilbao. Cei de la Deportes Cuatro mai notează faptul că Messi era foarte supărat după piederea Supercupei Spaniei.

Messi, primul cartonaş roşu în 754 de meciuri la FC Barcelona!

Lionel Messi a primit, duminică, primul cartonaş roşu în 754 de meciuri jucate în tricolul echipei FC Barcelona, informează mundodeportivo.com.

Frustrat de jocul lui şi al echipei sale, Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, disputată cu Athletic Bilbao. Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.



Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puţin două jocuri. Ţinând cont de lovitura aplicată intenţionat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide.

Formaţia Athletic Bilbao a câştigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, duminică seară, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona, după prelungiri.

Au marcat Griezmann ’41, ’77 pentru catalani şi De Marcos ’42, Villalibre ’90 şi Williams ‘93 pentru Bilbao.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonacartonas rosuvestiarscuze 

viewscnt
Articole similare