Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a fost şi ce a ajuns! Fostul selecţioner al României şi-a oferit serviciile unui club de liga a doua din Anglia

Ce a fost şi ce a ajuns! Fostul selecţioner al României şi-a oferit serviciile unui club de liga a doua din Anglia

Fotbal

Comentarii

Conform presei britanice, Christoph Daum, fostul selecţioner al României, şi-ar fi oferit serviciile clubului Bristol City, din liga a doua engleză.

Bristol LIVE a aflat că fostul selecţioner al României, Christoph Daum şi-a oferit serviciile clubului Bristol City, rămas fără antrenor.

CEO-ul clubului, Mark Ashton declarase deja că mai mulţi antrenori cu nume ar fi procedat în acest fel în ultimele zile. Tehnicianul în vârstă de 66 de ani s-ar afla printre ei.

Interesul nu este întâmplător. Chiar dacă Bristol City nu spune mare lucru în fotbalul britanic, clubul este deţinut de miliardarul Stephen Lansdown, unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din Anglia. Sunday Times Rich List a dezvăluit în 2019 că Landsdown are o avere de peste 2 miliarde de euro.

Christoph Daum a antrenat ultima dată naţionala de fotbal a României, între iulie 2016 şi septembrie 2017. A bifat trei victorii şi trei remize în 10 meciuri. În Turcia a antrenat în 2013-2014 Bursaspor, iar în cariera sa a mai trecut pe la Bayer Leverkusen, Beşiktaş, Austria Viena, FC Koln, Eintracht şi Club Brugge. La Fener are 134 de meciuri şi 89 de victorii. Daum a cucerit titlul în Turcia atât cu Beşiktaş, cât şi cu Fenerbahce. 

Rădoi dezamăgit de mandatul lui Daum

Rădoi a recunoscut că nu a ieşit niciodată public să îl critice pe german, însă nu a fost impresionat de Christoph Daum, mai mult decât atât, nu i-a plăcut deloc cum a arătat echipa naţională în acea perioadă.

"Mie nu mi-a plăcut nici jocul, nici primul 11. Nu am ieşit niciodată public. Ba din contră, am ieşit şi am zis atât timp cât are contract trebuie să rămână şi să îl ducă la bun sfârşit. Dar mie nu mi-a plăcut nimic. Nici selecţia jucătorilor, nici sistemul de joc, nici atitudinea, nici automatisme, nici organizare, nimic", a declarat Rădoi. 

Afla mai multe despre: christoph daum 

viewscnt
Articole similare