Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a încercat să facă Sebastian Ghiţă în ultima perioadă: ”Are multe relaţii în Serbia”

Ce a încercat să facă Sebastian Ghiţă în ultima perioadă: ”Are multe relaţii în Serbia”

Diverse

Comentarii

Andrei Nicolescu, unul dintre acţionarii Rapidului şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al echipei, a dezvăluit că Sebastian Ghiţă i-a propus o listă cu jucători din Serbia pe care i-ar fi putut transfera, dacă giuleştenii ar fi reuşit să promoveze în Liga 1.

Omul de afaceri Andrei Nicolescu este şi unul dintre avocaţii lui Sebastian Ghiţă, personaj care a avut mai multe probleme cu legea şi care a fugit în Serbia. Nicolescu investeşte în prezent la Rapid, pe care speră să o readucă în Liga 1. În sezonul trecut a fost aproape, dar giuleştenii au ratat promovarea în play-off, în ultima etapă de campionat. 
Andrei Nicolescu a negat că Sebastian Ghiţă ar vrea să investească şi el la Rapid, dar dezvăluie că a încercat să ajute clubul cu transferul unor jucători din Serbia. Acţionarul Rapidului spune că Sebastian Ghiţă şi-a construit multe relaţii în Serbia şi ar fi reuşit să ajute Rapidul cu câteva transferuri importante. 
”Acum am vorbit despre nişte jucători din Serbia, are foarte multe relaţii, pe care i-am fi putut lua dacă promovam în Liga 1. Niciodată nu cred că va mai investi în sport, poate doar în baschet, fiindcă e pasionat, iar fotbalul nu e printre priorităţile lui. Cam astea au fost discuţiile”, a declarat Andrei Nicolescu la ProSport LIVE.
Sebastian Ghiţă este anchetat în mai multe dosare de corupţie şi în prezent se află în Serbia, unde a primit azil politic. 

Afla mai multe despre: sebastian ghita 

viewscnt
Articole similare