Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a însemnat gestul lui Stanciu după golul de 1-1. "Se aşteptau să piedem la scor! Au vorbit urât!" Cu cine se "războieşte" mijlocaşul

Ce a însemnat gestul lui Stanciu după golul de 1-1. "Se aşteptau să piedem la scor! Au vorbit urât!" Cu cine se "războieşte" mijlocaşul

Echipa națională

Comentarii

Serbia - România 2-2 | Nicolae Stanciu a reuşit un gol şi o pasă de gol în partida de la Belgrad.

Mijlocaşul a egalat la 1, dintr-un penalty transformat în debutul reprizei secunde, după care a făcut un gest controversat: şi-a acoperit urechile în timp ce sărbătorea reuşita. La final, jucătorul Spartei Praga a explicat care a fost semnificaţia gestului său, precizânt că ţinta au fost suporterii şi oamenii de fotbal care s-au grăbit să critice naţionala după remiza cu Muntenegru.

"Era vorba de lumea din... De unii suporteri ai echipei naţionale sau oamenii din fotbal care se aşteptau să venim în Serbia şi să pierdem la o diferenţă mare de scor sau să ne facem de ruşine. Cred că foarte multă lume aştepta lucrul ăsta. S-a vorbit foarte urât de naţională în ultimele zile. Şi a fost (n.r. gestul) pentru o mică parte a suporterilor, pentru că atât eu cât şi colegii mei am primit foarte multe mesaje urâte după mecul din Muntenegru", a declarat Nicolae Stanciu după meciul de luni seară.

Stanciu a vorbit şi despre şansele tricolorilor de a câştiga grupa, după remiza de la Belgrad.



"Nu trebuie să ne hazardăm acum să zicem că putem termina pe primul loc. Ok, lumea se gândeşte că avem două meciuri cu Lituania şi trebuie neapărat să le câştigăm pe ambele. Dacă aţi fi văzut meciul Serbiei din Lituania aţi fi văzut că au ratat 3-4 ocazii imense şi au jucat foarte bine lituanienii. Nu mai sunt echipe mici, trebuie să o luăm pas cu pas. Luna viitoare vom avea meci în Lituania unde e foarte important să câştigăm. Apoi, sârbii vor veni la noi şi sper eu că vom obţine o victorie care ne-ar ajuta foarte mult", a declarat Stanciu după meci.


 

Afla mai multe despre: stanciuromaniagolgest 

viewscnt
Articole similare