Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a mai putut spune Jose Mourinho după ce a primit şase goluri în Norvegia: "Cu jucătorii am fost sincer. Cu voi nu o să fiu"

Ce a mai putut spune Jose Mourinho după ce a primit şase goluri în Norvegia: "Cu jucătorii am fost sincer. Cu voi nu o să fiu"
Comentarii

Jose Mourinho şi-a asumat înfrângerea istorică din Norvegia, după ce AS Roma a fost imilită de Bodo Glimt, scor 6-1, în Conference League.

Jose Mourinho, după Bodo Glimt - AS Roma 6-1: "Avem 13 jucători pentru prima echipă"

"Eu am decis să joc cu această echipă, aşa că e responsabilitatea mea. Mi-am dorit să le ofer o şansă şi celor care se antrenează bine şi să apelez la sistemul de rotaţie pe acest teren sintetic, unde a fost foarte frig. Am pierdut contra unei echipe care a arătat mai multă calitate în această seară. Este foarte simplu.

Dacă aş putea juca mereu cu acelaşi prim 11, aş face-o. E riscant deoarece există o mare diferenţă de calitate între cele două grupuri de jucători. Ştiu limitele acestui lot, nu e ceva nou pentru mine, dar tot mă aşteptam la un răspuns mai bun din partea lor. Aşa cum am spus, a fost alegerea mea să folosesc această echipă, aşa că e responsabilitatea mea.

Orice înfrângere te afectează. Am vorbit cu jucătorii şi am fost sincer. Cu ei am putut, cu voi nu o să fiu. Nu am ascuns niciodată faptul că avem un lot limitat. Avem 13 jucători pentru prima echipă, ceilalţi sunt la alt nivel.

Partea bună e că, de acum încolo, nimeni n-o să mă mai întrebe de ce folosesc mereu aceiaşi jucători", a spus Mourinho, conform Football Italia.

AS Roma a fost învinsă cu 6-1 în Norvegia de Bodo Glimt în UEFA Conference League. A fost pentru prima dată în cariera lui Jose Mourinho când o echipă antrenată de el a încasat şase goluri. Cele mai multe i le administrase Barcelona, pe vremea când o antrena pe Real Madrid (cinci).

Pentru Bodo Glimt este cea mai răsunătoare victorie din istoria sa în cupele europene. De numele norvegienilor se lega şi cea mai dură înfrângere a unei echipe din Italia (Sampdoria, în 1995, scor 0-3) în faţa unei formaţii din această ţară. Tot Bodo Glimt a doborât acest record în confruntarea cu AS Roma.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare