Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a observat Ioan Andone la Dinamo după venirea lui Dusan Uhrin: "Nu, sincer nu mă aşteptam. Situaţia de acolo pune presiune"

Ce a observat Ioan Andone la Dinamo după venirea lui Dusan Uhrin: "Nu, sincer nu mă aşteptam. Situaţia de acolo pune presiune"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele de la FC Voluntari, Ioan Andone, a analizat remiza obţinută de echipa sa cu liderul din play-out, Chindia Târgovişte. De asemenea, a comentat şi situaţia de la Dinamo Bucureşti.

Ioan Andone, după Voluntari - Chindia 0-0

"Echipa, după trei înfrângeri, şi-a pierdut din încredere, aşa am avut o posesie bună, am avut o bară. Am întâlnit o echipă care ştie să joace la rezultat. Atât a putut astăzi Chindia, fără ocazii că nu au avut nicio ocazie. La noi se vede neîncrederea, parcă nu avem forţă. E păcat de munca unui an pe care o putem irosi acum pe sfârşit. 

Sperăm că obţinem ceva din astea două meciuri. Sunt şase puncte în joc, cu Astra putem juca de la egal la egal şi să obşinem victoria. Atunci putem spera că ne salvăm direct. Dacă nu, să ne salvăm la baraj. 

Bine, Ciobi (n.r. - Ciobotariu) era acasă. Noi ne-am gândit la mai mulţi, dar el a acceptat. Discuţii au fost cu mai mulţi antrenori. M-am bucurat că a venit, e un antrenor bun şi eu am încredere în el că ne va salva", a declarat Ioan Andone. 

"A început mai prost Uhrin şi i-a adus la loc"

Fostul antrenor din "Ştefan cel Mare" a rămas surprins de ascensiunea lui Dinamo, care a legat patru victorii sub comanda lui Dusan Uhrin: "Au şi câţiva jucători de valoare acolo. Dacă analizăm Dinamo, au. Situaţia de acolo administrativă pune presiune. (n.r. - Vă aşteptaţi la schimbarea la faţă a lui Dinamo?) Nu, sincer nu mă aşteptam. Au antrenor nou, a început mai prost Uhrin şi dintr-o dată le-a trebuit o victorie şi după i-a dus la loc", a mai spus preşedintele de la FC Voluuntari. 

Afla mai multe despre: dusan uhrinioan andonedinamofc voluntari 

viewscnt
Articole similare