Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit Claudio Ranieri după ce a băut pălincă adusă din România: ”Cred că a gustat de la secunzi” :)

Ce a păţit Claudio Ranieri după ce a băut pălincă adusă din România: ”Cred că a gustat de la secunzi” :)

Campionate

Comentarii

Adrian Ilie a fost întrebat despre afirmaţia făcută de Claudio Ranieri, care a declarat că n-a ieşit două zile din casă după ce a băut pălincă adusă din România de fostul mare atacant.

Sub comanda lui Claudio Ranieri, Adrian Ilie a cunoscut cea mai frumoasă partea a carierei. Cei doi au colaborat la Valencia şi Ranieri a fost cel care l-a ”botezat” ”Cobra”, datorită felului în care Adrian Ilie reuşea să ”muşte” porţile adverse.

Claudio Ranieri şi Adrian Ilie au rămas în relaţii excelente şi, potrivit playsport.ro, antrenorul italian a declarat că i-ar plăcea să se întâlnească din nou cu fostul său elev, cu condiţia ca acesta să nu-i mai aducă pălincă. :).

Ce s-a întâmplat cu Claudio Ranieri după ce a băut pălincă adusă din România

Adrian Ilie susţine că niciodată nu şi-a permis să-i aducă ţuică sau pălincă lui Claudio Ranieri. Totuşi, fostul mare internaţional român recunoaşte că le oferea astfel de cadouri secunzilor de la Valencia. Adrian Ilie nu exclude însă varianta în care Ranieri ar fi gustat pălincă de la aceştia:

”Da, asta e o ”poveste”, ca eu nu i-am dat ţuică niciodata lui, plus că, după ce am plecat de acolo, ne-am mai întâlnit prin Italia, apoi pe la Valencia din nou, când am mers în vizită, dar nu aveam cum să-i dau ţuică. Şi nici nu cred că-i plâcea.

(n.r. ca Ranieri au spus că n-a mai ieşit două zile din casă după ce a băut ţuică) Aaa, da, la antrenorii secunzi le-am dat câte un cadou, când eram jucator. Cum se făcea pe atunci, când m-am întors din România, le-am adus pălincă. Lui, lui Ranieri, nici nu mi-aş fi permis să-i duc, era chestie de respect, dar la antrenorii secunzi, da. Şi cred ca a gustat de la ei”, a povestit Adi Ilie pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: adi ilie 

viewscnt
Articole similare