Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit Dan Petrescu la meciul de aseară: "Dacă erau stelişti, nu înţeleg nimic de la viaţă"

Ce a păţit Dan Petrescu la meciul de aseară: "Dacă erau stelişti, nu înţeleg nimic de la viaţă"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a scris istorie la Steaua, însă unii dintre fanii roş-albaştrilor nu par să ştie acest lucru. Antrenorul CFR-ului a povestit că a fost înjurat tot meciul de câţiva dintre suporterii aflaţi în spatele băncii tehnice.

"Erau nişte băieţi în spatele meu care m-au înjurat tot meciul, vreo zece băieţi. M-au înjurat de toate familiile pe care le am şi tot ce am păţit. Poate nu erau stelişti. Dacă erau stelişti, înseamnă că nu înţeleg nimic de la viaţă" - a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu liderul Ligii I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIV-a a actualei ediţii de campionat. Au marcat Budescu '76 (penalti) pentru gazde şi Vinicius '33 pentru oaspeţi.

Dan Petrescu a jucat pentru Steaua între 1986  şi 1991, cucerind trei titluri naţionale, trei Cupe ale României şi disputând o finală de Cupa Campionilor Europeni. "Bursucul" s-a format ca fotbalist chiar în curstea clubului roş-albastru, fiind legitimat la grupele de copii şi juniori din 1975.

Afla mai multe despre: dan petrescufcsbsteaualiga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare