Experiențe împreună.
You are here:

Ce a păţit în România antrenorul cu 3 trofee la CFR Cluj! OUT, după ce a refuzat să schimbe un fotbalist: "A fost ciudat"

Ce a păţit în România antrenorul cu 3 trofee la CFR Cluj! OUT, după ce a refuzat să schimbe un fotbalist: "A fost ciudat"

Liga 1

Comentarii

Antonio Conceicao (59 de ani) a povestit un episod inedit care a avut loc pe vremea când antrena în Liga 1 din România.

Conform celor spuse de fostul antrenor al lui CFR Cluj, în timpul unui meci din Liga 1, preşedintele l-ar fi sunat pentru a-i da indicaţii în vedere lotului. Conceiceo nu a menţionat clubul la care s-a întâmplat nefericitul eveniment. Portughezul şi-a petrecut o bună parte din timp la CFR Cluj. În România, Conceicao a mai trecut pe la Astra şi Braşov.

Fost antrenor din Liga 1, în presa internaţională: „Preşedintele mă suna pe bancă, să schimb dintre jucători”

„La un moment dat, asistentul meu a primit un astfel de telefon, dar nu mi-a zis nimic. Ştia cum lucrez şi mi-a mărturisit de abia la final. Trebuia să schimb portarul, care greşise la o lovitură liberă. I-am transmis să îi spună preşedintelui că primisem mesajul, iar acesta m-a sunat imediat. I-am spus că este decizia mea şi am fost pus pe liber”, a povestit Conceicao în cotidianul abola.pt.

Supărarea a trecut la o zi distanţă: "L-am întrebat dacă s-a calmat, apoi am stat mai mult de vorbă. A doua zi m-am dus la antrenamente ca şi cum nu se întâmplase nimic. A fost o experienţă tare ciudată", a mai spus lusitanul. 

La CFR Cluj, Conceicao a activat în trei mandate, în perioadele aprilie 2009-noiembrie 2009, decembrie 2015-iunie 2016 şi iulie 2018-februarie 2019. Alături de ardeleni, acesta a câştigat două Cupe şi o Supercupă a României.

Ca antrenor, Conceicao le-a mai pregătit pe Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, CFR Cluj, Belensens, Moreirense, Olhanense, Al Faisaly, Nea Salamis sau Penafiel.

Probleme între el şi Iuliu Mureşan

Tehnicianul a avut diverse dispute cu Iuliu Mureşan, preşedintele echipei CFR Cluj, în timpul în care portughezul activa în Gruia. La vremea respectivă, se zvonea că Mureşan voia să stabilească titularii, iar asta a dus la un scandal cu Conceicao, care nu accepta, sub nici o formă, acest compromis.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...