Experiențe împreună.
You are here:

Ce a pierdut John Cena! Fosta logodnică a superstarului de la Hollywood, apariţie topless pe internet | FOTO

Ce a pierdut John Cena! Fosta logodnică a superstarului de la Hollywood, apariţie topless pe internet | FOTOgalerie foto

WWE

Comentarii

Nikki Bella(n.r. Stephanie Nicole Garcia-Colace) trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţa ei după ce s-a despărţit de John Cena.

În ianuarie 2020, la aproximativ doi ani de la despărţirea de Cena, Nikki Bella s-a logodit cu actualul iubit, Artem Chigvintsev. Cei s-au cunoscut la emisiunea Dancing with the Stars, acolo unde au fost parteneri, iar acum urmează să aibă un copil. 

Cu prilejul împlinirii a 18 săptămâni de sarcină, Nikki a postat pe contul oficial de Twitter două fotografii topless, însoţite de un mesaj: „18 săptămâni, mâine! <3"

Însărcinată este şi sora geamănă a lui Nikki, Brie, cea care este soţia fostului campion WWE, Daniel Bryan. Brie este deja la a doua sarcină, ea şi Bryan având deja un copil în vârstă de doi ani, micuţa Birdie Joe. 

Anul superb al celor două gemene Bella va fi încununat chiar înainte de WrestleMania. Nikki şi Brie vor intra în Hall of Fame-ul WWE, alături de nume uriaşe precum Batista, John „Bradshaw” Layfield şi New World Order(Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Sean Waltman).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe