Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a postat Cristiano Ronaldo pe Instagram după întâlnirea cu Dennis Man&Co. Ionuţ Panţîru i-a dat LIKE

Ce a postat Cristiano Ronaldo pe Instagram după întâlnirea cu Dennis Man&Co. Ionuţ Panţîru i-a dat LIKE

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo a postat pe Instagram un mesaj imediat după ce a întâlnit Parma, meci câştigat de Juventus cu 3-1, în care Dennis Man a fost titular şi Valentin Mihăilă a jucat în ultimele 30 de minute.

Parma a pierdut şi meciul cu Juventus Torino, cu 3-1, după ce a condus cu 1-0, într-un meci în care Dennis Man a fost titular şi a fost schimbat în minutul 81. Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a jucat în ultimele 30 de minute.

După ce s-a încheiat partida, Cristiano Ronaldo a postat pe Instagram un mesaj despre întâlnirea cu Parma. Starul portughez a fost titular la Juventus Torino, însă a avut o evoluţie ştearsă şi Gazzetta dello Sport i-a acordat aceeşi notă ca şi lui Dennis Man, nota 5.

Ce a postat Ronaldo pe Instagram după întâlnirea cu Dennis Man&Co

Cu Cristiano Ronaldo titular, campioana Italiei a reuşit să câştige cu 3-1 întâlnirea cu Parma, meci în care Dennis Man a fost titular şi Valentin Mihăilă a intrat în minutul 61. AC Mila şi Inter Milano, echipe aflate desupra lui Juventus, s-au împiedicat surprinzător.

AC Milan a pierdut cu 1-2 la Sassuolo, în timp ce Inter a făcut 1-1 cu Spezia. Totuşi, diferenţa între Juventus şi locul 1, echipa de Inter, este de 11 puncte, cu 6 etape înainte de final, astfel că şansele la un nou titlu sunt extrem de mici.

Cristiano Ronaldo nu dezarmează şi a postat pe Instagram un mesaj de încurajare pentru colegii săi, după victoria obţinută în întâlnirea cu Parma: ”Obiectiv atins! Continuăm aşa până la capăt”, a fost mesajul postat de starul portughez, alături de o poză de grup. Postarea a adunat aproape 3,5 milioane de LIKE-uri şi unul dintre cei care au apreciat-o este şi Ionuţ Panţîru, fost coleg cu Dennis Man la FCSB.

Juventus a dominat categoric Serie A în ultimii ani şi a câştigat ultimele 8 titluri. Însă echipa antrenată de Andrea Pirlo nu are cel mai bun sezon şi este abia pe locul 3, la 11 puncte în spatele liderului Inter. Ar fi pentru prima dată când Juventus nu câştigă titlul în Serie A din 2013 până în prezent.

Ronaldo şi Dennis Man au primit aceeaşi notă în Gazzetta dello Sport

Cristiano Ronaldo este golgheter în Serie A, cu 25 de reuşite, însă nici el nu are cel mai bun sezon. Atacantul în vârstă de 36 de ani a avut o evoluţie ştearsă cu Parma, iar Gazzetta dello Sport i-a acordat doar nota 5 - cea mai mică din echipa lui Juventus.

Nici Dennis Man n-a reuşit mai bine din această întâlnire. Atacantul român n-a ieşit în evidenţă, aşa cum se întâmplase în meciurile anterioare şi Man a fost notat tot cu 5 în Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare