Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a putut să spună Lukaku când a fost comparat cu Cristiano Ronaldo! ”Nici să nu îndrăzniţi!” Declaraţiile starului de la Chelsea

Ce a putut să spună Lukaku când a fost comparat cu Cristiano Ronaldo! ”Nici să nu îndrăzniţi!” Declaraţiile starului de la Chelsea

Chelsea

Comentarii

Lukaku este unul dintre cei mai buni atacanţi ai momentului.

Lukaku va atinge în această seară 100 de prezenţe pentru naţionala Belgiei, în partida contra Cehiei. Pentru naţionala ţării sale, vârful în vârstă de 28 de ani a marcat 66 de goluri şi a fost întrebat dacă se gândeşte să bată recordul lui Cristiano Ronaldo, care a marcat 111 goluri pentru Portugalia, depăşind cu două goluri recordul iranianului Ali Daei.

”Nici să nu îndrăzniţi să mă comparaţi cu Cristiano Ronaldo!” 

”Nici să nu îndrăzniţi să mă comparaţi cu Cristiano Ronaldo! Pentru mine, Cristiano Ronaldo este între primii 3 cei mai buni jucători din istorie! Nu voi face clasamentul de la 1 la 3, dar el e acolo. Ceea ce a realizat el în fotbal este ceva excepţional, un exemplu pentru cei din generaţia mea. Am avut privilegiul să fiu adversar cu el în Serie A, acum voi fi în Anglia. În rest, e complet inutil să ne comparăm, indiferent de statistici”, a declarat Romelu Lukaku.

Lukaku s-a întors în această vară la Chelsea pentru suma de 115 milioane de euro. El a dezvăluit că nu a dorit să o trădeze pe Inter, dar şi dat seama că londonezii chiar il doresc. 

”Mi-am dat seama că Chelsea chiar mă doreşte după a treia ofertă.Au început cu 100 de milioane de euro, apoi 105 şi Marcos Alonso, apoi 110 şi Zappacosta, dar Inter a refuzat de fiecare dată.

Nu voiam să trădez pe Inter, m-au scos din probleme după Manchester United. Dar mintea nu-mi mai stătea la Inter şi m-am dus la biroul lui Simone Inzaghi. L-am rugat pe antrenor să găsească o soluţie şi aşa s-a rezolvat”, a dezvăluit Lukaku.

Afla mai multe despre: lukaku-chelsea-cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare