Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a răspuns Pintilii când a fost întrebat dacă el conduce FCSB de pe banca tehnică. Ce rol are la echipă

Ce a răspuns Pintilii când a fost întrebat dacă el conduce FCSB de pe banca tehnică. Ce rol are la echipă

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii susţine că nu el conduce echipa FCSB, după ce mai mulţi analişti sportivi au avut semne de întrebare în privinţa rolului de antrenor al lui Dinu Todoran.

Mihai Pintilii, despre rolul său la FCSB

După ce s-a retras, Mihai Pintilii a rămas la FCSB şi munceşte pentru a obţine licenţele necesare în meseria de antrenor. Înainatea primului meci din Conference League, el a fost întrebat dacă e, de fapt, principalul de la echipă. 

„În niciun caz nu conduc eu antrenamentele, eu sunt delegatul echipei, nu am nicio treabă, sunt aici să ajut echipa cu experienţa mea, fac acelaşi lucru pe care l-am făcut de-a lungul timpului şi voi face în continuare. Până nu voi avea actele sau nu voi putea să fiu antrenor, nu am cum şi nu îmi doresc chestia asta deocamdată”, a spus Mihai Pintilii pentru PRO TV. 

„Un antrenor tânăr, cu dorinţă de exprimare. Cred că va reuşi dacă va fi lăsat să îşi pună în practică ideile. Mi-aş dori şi titlul şi calificarea în grupele Conference League. Trebuie să o luăm pas cu pas, până la titlu mai e cale lungă, prioritară acum este Europa şi cred că grupele Conference League. Avem şanse de 80%. Mie îmi e frică mai mult de impactul celor veniţi noi, să nu clacheze”, a adăugat fostul mijlocaş. 

Meciul FCSB - Şahtior Karagandi are loc, joi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în manşa I a turului al doilea preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: mihai pintilii fcsb 

viewscnt
Articole similare