Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Gnohere după meciul cu Hajduk: „Noi am controlat jocul. Ei au avut doar două ocazii”

Ce a remarcat Gnohere după meciul cu Hajduk: „Noi am controlat jocul. Ei au avut doar două ocazii”

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a fost cel mai bun om pentru FCSB în deplasarea cu Hajduk Split, din turul III al Europa League, într-un meci încheiat la egalitate, scor 0-0.

”Cred că este un rezultat bun. Nu am primit gol. Din nefericire, nici nu am marcat, dar cel mai important este că nu am primit gol. Acum aşteptăm meciul retur... nu vreau să zic zâmbitori, dar cred că va fi la fel de dificil pentru ei cum a fost pentru noi astăzi.

Meciul de acasă va fi un cu totul altfel. Astăzi am jucat în faţa unui public extraordinar. Au pus presiune pe noi, dar nu au avut cu ocazii cu adevărat, cu excepţia unei mingi la jumătatea meciului şi a barei din ultimele minute. Dar cred că noi am controlat jocul

A fost Bălaşa care s-a accidentat, la fel şi Marko.... Îi va fi dificil antrenorului din punct de vedere defensiv, dar sunt sigur că va găsi o soluţie pentru meciul care urmează, cu Mediaş. Terenul, la fel ca pe Arena Naţională, a fost foarte dificil. Faptul că nu am primit goluri este cel mai important. A fost cu adevărat o atmosferă foarte frumoasă. După mine, nu se poate compara cu derbiul de la Bucureşti, dar atmosfera a fost formidabilă. 

A fost cu adevărat cald. Au fost temperaturi foarte dure, dar au fost astfel pentru ambele echipe. Toţi jucătorii au fost nevoiţi să se adapteze. Cum am spus, cel mai important este că nu am primit goluri, deşi am suferit astăzi” - a spus Harlem Gnohere. 

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsbhajduk split 

viewscnt
Articole similare