Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a schimbat Flavius Stoican la FC U Craiova 1948: ”A venit cu mai multă atitudine, determinare, poftă de muncă”

Ce a schimbat Flavius Stoican la FC U Craiova 1948: ”A venit cu mai multă atitudine, determinare, poftă de muncă”

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia FC U Craiova 1948 a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Claudiu Bălan '47 şi Nicuşor Raicea '90+4.

Autorul celui de-al doilea gol a vorbit despre impactul lui Flavius Stoican la echipă: ”Mă bucur foarte mult că am marcat în această seară şi sper să dau cât mai multe goluri în Liga I. Aveam nevoie foarte mult de această victorie, pentru că adversarii noştri făceau puncte, iar noi de câteva etape nu am reuşit să câştigăm niciun punct. Probabil aveam nevoie de acea schimbare de antrenor. Dânsu a venit cu mai multă atitudine, determinare, poftă de muncă.” a mărturisit Nicuşor Raicea, la finalul meciului.

”Sunt foarte fericit că am reuşit să înscriu, să câştigăm. Nu mai câştigase de foarte mult timp şi ne dorim cu această victorie să uieşim din pasa proastă în care intrasem. Meciul de azi să fie un declic şi pentru mine şi pentru echipă şi să aducem victorii, să aducem puncte, pentru că locul din clasament nu ne onorează absolut deloc.” a mărturisit şi celălalt marcator al oltenilor, Claudiu Bălan. 

Afla mai multe despre: flavius stoicannicuşor raiceaclaudiu bălan 

viewscnt
Articole similare