Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a scris Istvan Kovacs în raportul de arbitraj: ”Domnul Iordănescu mi-a bătut obrazul şi mi-a zis că este nesimţire ceea ce fac eu”

Ce a scris Istvan Kovacs în raportul de arbitraj: ”Domnul Iordănescu mi-a bătut obrazul şi mi-a zis că este nesimţire ceea ce fac eu”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu a fost eliminat de Istvan Kovacs în partida CFR - Gaz Metan. Iordănescu Jr este la a doua eliminare din acest sezon al Ligii I. Prima a fost dictată chiar în etapa inaugurală, la meciul contra Chindiei.

"Ce s-a întâmplat astăzi este sfidător. Este josnic şi forma maximă de aroganţă. Vă spun sub cuvânt de onoare, iar dacă se dovedeşte că mint, ies din fotbal. A fost un moment static, mingea oprită, se tot dădeau explicaţii, erau 1-0 pentru adversar, eram în spaţiul tehnic şi am spus exact aşa: Haideţi să jucăm, haideţi să jucăm! Haideţi să dăm drumul la joc! A venit direct la mine. Galben, la următoarea pleci! Unde plec? Unde plec, pentru că asta îmi este meseria, să stau pe bancă!  Nu am înjurat, nu am criticat, nu am ieşit din spaţiul tehnic. Nu mi s-a dat nicio explicaţie. Pleci! Unde plec? Nu ştiu unde plec, dar plec dacă aşa se doreşte. E vorba despre puţin respect" a tunat tehnicianul medieşenilor la finalul partidei.

Pe de altă parte, Istvan Kovacs a notat în raportul de arbitraj: ”Edward Iordănescu, în pauza jocului, pe tunelul care duce la vestiare s-a oprit să-mi reproşeze cartonaşul galben pe care i l-am acordat în prima repriză în minutul 30, pentru proteste. M-a întrebat de ce îmi bat joc de munca sa şi mi-a cerut să-l las să lucreze. I-am atras atenţia prima dată că poate să se oprească din a protesta, pentru că i-am înţeles mesajul. Dar Domnul Iordănescu a continuat, mi-a bătut obrazul, spunându-mi că este o nesimţire ce fac eu în meciul de astăzi (n.r ieri). I-am comunicat că în repriza a doua nu mai are voie să stea pe banca de rezerve, pentru proteste repetate la adresa arbitrului, fiind deja avertizat în prima repriză” a notat Istvan Kovacs.

 

Afla mai multe despre: edward iordănescugaz metan mediaşkovacs 

viewscnt
Articole similare