Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a scris presa din Turcia despre Cicâldău, după ce Galatasaray a pierdut în campionat! ”A devenit liderul formaţiei pe teren!”

Ce a scris presa din Turcia despre Cicâldău, după ce Galatasaray a pierdut în campionat! ”A devenit liderul formaţiei pe teren!”

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a pierdut pe teren propriu, împotriva lui Alanyaspor, scor 0-1.

Candeias a înscris unicul gol al meciului, în minutul 87 şi a trimis cele 3 puncte către oaspeţi. Cicâldău şi Moruţan au fost titulari pentru Galata, dar fostul jucător de la FCSB a fost schimbat la pauză. 

Totuşi, fostul jucător al Craiovei a ieşit în evidenţă, iar presa din Turcia l-a remarcat pe mijlocaşul român. De asemenea, Cicâldău a fost jucătorul care a fost cel mai aproape de gol, după ce a fost la un pas să marcheze în minutul 56 din lovitură liberă. 

”A devenit liderul formaţiei pe teren!”

”Cicâldău, care a avut o prestaţie solidă în meciul cu Lazio, a continuat în aceeaşi formă bună şi cu Alanyaspor. Românul a reuşit 38 de pase valide şi a fost cel mai bun jucător pentru echipa sa, atrăgând atenţia pe ambele părţi. A câştigat opt dueluri şi a devenit liderul formaţiei pe teren”, au scris jurnaliştii de la goal.com, ediţia din Turcia.  

Afla mai multe despre: galatasary-cicâldău- turcia 

viewscnt
Articole similare