Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a sesizat Panduru la echipa de start a României: "De ce el, care vine după o accidentare, şi nu el, care a lăsat o impresie bună?" EXCLUSIV

Ce a sesizat Panduru la echipa de start a României: "De ce el, care vine după o accidentare, şi nu el, care a lăsat o impresie bună?" EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, e de acord cu schimbarea sistemului făcută de selecţionerul Mirel Rădoi, pentru meciul cu Armenia, dar a avut un semn de întrebare la nivelul apărării.

Basarab Panduru a analizat echipa de start a României cu Armenia

România a trecut de la un sistem cu cinci fundaşi jucat la Hamburg, la 4-3-3, împotriva Armenei. Mirel Rădoi a schimbat jumătate de echipă faţă de partida de la Hamburg, iar Panduru a comentat primul 11. 

În schimb, el a avut un semn de întrebare în privinţa fundaşului central Adrian Rus, care a jucat bine cu Germania, dar a fost înlocuit cu Nedelcearu, accidentat pentru partida din deplasare: 

"Cred că trebuia să schimbe sistemul. Cum a jucat cu cinci fundaşi cu Germania, foarte bine, urmează un meci pe care trebuie să-l câştigi, cu patru fundaşi. De ce Nedelcearu, care vine după problemele cu accidentarea, şi nu Rus, care a lăsat o impresie bună după meciul cu Germania? 

Mi se pare o echipă mai ofensivă, nu ştiu ce puteai mai mult să faci. Scoteai un fundaş şi băgai un atacant, nu puteai face mai mult. E pe atac. Ai gândit corect, înaintea meciului. Eu, neştiind bine Armenia, trebuie să văd dacă e corectă abordarea superofensivă. Cu Raţiu şi cu Bancu îţi permiţi să joci cu trei pe fund, dar mă aşteptam să schimbe sistemul. Sistemul lui nu e ăla cu trei. E un antrenor care joacă 4-3-3. La club, poţi antrena acest sistem, pe când la naţională e mai greu, cu trei fundaşi. E cel mai greu sistem", a declarat expertul Telekom Sport.  

Apoi, fostul internaţional român a comentat declaraţia lui Mirel Rădoi, care a spus, în cadrul conferinţei de presă, că prima reprezentativă nu ar avea loc nici la un "baraj" de Cupa UEFA Intertoto, dacă nu învinge în Liechtenstein: "Dacă nu batem Armenia în seara asta, avem ce căuta pe undeva? Avem vreo scuză? Soluţii în atac sunt. Sunt bune. Poate că nu suntem cu cea mai bună echipă, fără Alibec, fără Man. Man e peste Ianis acum?", a mai spus Panduru. 

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie. 

Afla mai multe despre: basarab pandurumirel radoiromaniaromania armenia 

viewscnt
Articole similare