Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a simţit Iuliu Mureşan în momentul în care Craiova a primit penalty! Clujenii şi-au amintit de un alt meci nebun care le-a adus titlul în cele din urmă

Ce a simţit Iuliu Mureşan în momentul în care Craiova a primit penalty! Clujenii şi-au amintit de un alt meci nebun care le-a adus titlul în cele din urmă

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus dramatic în partida cu CS U Craiova, scor 1-0, după ce oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei.

Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, spune că a simţit că Arlakuskis va para penalty-ul şi acum aşteaptă un pas greşit al liderului pentru ca CFR Cluj să i prim-planul în lupta pentru titlu.

Oficialul clujean şi-a amintit de o altă partidă disputată cu Craiova, dar cu echipa lui Adrian Mititelu, în 2010, atunci când ardelenii au câştigat titlul şi în rundele de final au învins Universitatea deşi la pauză erau conduşi cu 2-0. Atunci, CRF a înscris golul decisiv din penalty, în prelungirile meciului.

  • U Craiova - CFR Cluj 2-3 (A. Piţurcă 11, M. Costea 21 / Traore 63, Bud 85, Cadu 90 - pen) (2009-2010)

"Cu Craiova am avut de multe ori meciuri nebune, mi-aduc aminte că am câştigat un campionat când la pauza era 2-0 pentru Craiova, la Severin şi am câştigat cu 3-2, cu Mandorlini antrenor. Cred că în 2010 era asta. A fost nebun şi meciul de la Craiova, ultimul, tot Avram a arbitrat şi atunci.

Era să fim egalaţi dintr-un penalty, tot în prelungiri, dar se pare că Dumnezeu a fost cu CFR.

Am zis că apără Arlauskis! Asta am simţit. Da, eram optimist, am simţit că va apăra, era foarte concentrat. E un portar foarte bun, are şi fizic pentru postul lui, psihic foarte bun şi eram sigur că ne scoate la meciul ăsta. E o victorie foarte importantă, trei puncte foarte importante, să vedem ce se întâmplă la Iaşi. Acum e foarte multă presiune pe adversarele noastre, locul doi ni l-am asigurat, e clar acest lucru. Dar de ce nu, ne gândim şi la locul 1. Păi toţi suntem fani ieşeni şi fani Craiova în meciul următor, normal"
, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: craiovacfr clujmuresanarlauskis 

viewscnt
Articole similare