Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Adrian Mutu despre o posibilă demitere: ”Am făcut tot ce am putut” Reacţia antrenorului după înfrângerea din Trivale

Ce a spus Adrian Mutu despre o posibilă demitere: ”Am făcut tot ce am putut” Reacţia antrenorului după înfrângerea din Trivale

FC Argeș

Comentarii

Adrian Mutu a fost un antrenor supărat, la finalul partidei pierdută de echipa sa la Piteşti, cu FC Argeş.


FC Argeş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

”Orice meci pierdut nu e o plăcere pentru antrenor şi pentru echipă. Din păcate suferim la fazele fixe, în ultimele patru meciuri am luat gol din corner sau din penalty. Şi nu din corner, ci din recentrare, când nu suntem atenţi şi pierdem omul. Lucrurile sunt simple, chiar dacă par complicate, trebuie să muncim, să învăţăm din greşeli. În cinci meciuri n-am primit niciun gol din acţiune fluidă a echipelor întâlnite, ci doar din faze fixe, ceea ce mă deranjează. O neatenţie ne costă un meci.

N-are de ce să-mi fie teamă. Patronatul ia decizia pe care o crede de cuviinţă. Eu sunt preocupat să redresez echipa. Sunt profesionist 100%, am făcut tot ce am putut.

Din păcate, rezultatele întârzie să apară şi în ultimele 4 meciuri am luat două puncte. Urmează trei meciuri grele - FCSB, Botoşani, iar apoi derby-ul. Ăsta este fotbalul, se joacă pe goluri şi pe puncte” a spus Adrian Mutu, la finalul partidei din Trivale.

Afla mai multe despre: adrian mutufc u craiova 1948,  

viewscnt
Articole similare