Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Alexandru Creţu după ce FCSB a remizat cu Botoşani: “Întotdeauna echipele mici joaca foarte tare contra noastră!“

Ce a spus Alexandru Creţu după ce FCSB a remizat cu Botoşani: “Întotdeauna echipele mici joaca foarte tare contra noastră!“

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

După meci Alexandru Creţu a declarat că toate echipele mici joacă bine împotriva FCSB-ului. De asemenea, fundaşul a precizat că este bucuros să evolueze pe mai multe posturi, pentru că îşi ajută echipa.

“Ne aşteptam la un meci greu din partea celor de la Botoşani, întotdeauna echipele mici joaca foarte tare contra noastră si sperăm să facem un meci bun în Conference League pentru că e meci important.

“Am început pe postul meu pe care am jucat în ultima perioadă!“

Am început pe postul meu pe care am jucat în ultima perioadă, am terminat fundaş central, ma bucur că pot sa evoluez pe două poziţii şi că pot să-mi ajut echipa. Avem o echipă tânără, cu jucatori foarte buni, au calitate, se pare că azi n-a intrat mingea în poartă, mă bucur că n-am primit gol, asta e cel mai important. Sper că de la meciurile următoare să ne reglăm mingea şi să intre în poartă.

Am fost chiar fresh, ne-am simţit bine fizic, cred că am dominat meciul de la cap la coadă, în prima repriză am avut foarte multe lovituri de la 16 metri, dar n-a vrut să intre în poartă. Meci în Conference League, e primul meci, important e să câştigăm să avem moral pentru că e greu, meciurile în deplasare în Conference League sunt grele“, a spus Creţu la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-creţu-botoşani 

viewscnt
Articole similare