Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Andrei Vlad după gafa inexplicabilă făcută în partida contra Craiovei! "Problema a fost la noi"

Ce a spus Andrei Vlad după gafa inexplicabilă făcută în partida contra Craiovei! "Problema a fost la noi"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă în deplasarea de la Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

Universitatea Craiova a intrat bine în meci şi a deschis scorul prin Alexandru Cicâldău în minutul 38. În repriza secundă, oltenii au rămas în inferioritate numerică, după ce Vătăjelu a fost eliminat. 

Andrei Vlad a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Toni Petrea din acest sezon şi a reuşit multe parade spectaculoase care au salvat echipa. Totuşi, în meciul contra Craiovei, Vlad a gafat inexplicabil.

În minutul 63, Dan Nistor a trimis un şut slab către poartă. Vlad nu a anticipat bine traiectoria balonului şi nu a mai putut respinge peste poartă. Mingea a intrat în plasa porţii, iar oltenii şi-au dublat avantajul. 

La finalul partidei, Vlad a declarat că nu a luat decizia corectă şi că problema a fost la FCSB. 

"O decizie neinspirată. Nu am luat decizia corectă şi a ieşit acel gol. Nu avem ce să facem. Trebuie să învăţ din acest gol şi să merg înainte. Trebuie să luăm fiecare meci în continuare, pas cu pas, şi trebuie să obţinem victorii, ca să rămânem acolo sus. Avem şi meciuri nereuşite. Dar nu avem ce să facem. Trebuie să muncim în continuare cât mai mult şi să câştigăm următorul meci. Problema a fost la noi, nu am avut ritmul potrivit de joc. 

Craiova e echipă bună, joacă un fotbal bun, pasează foarte bine. Nu am reuşit să dăm gol, dacă reuşeam să dăm un gol mai rapid, cred că meciul se relansa", a Andrei Vlad la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare