Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus antrenorul lui Genoa după "palma" pe care i-a dat-o lui Ionuţ Radu. Declaraţia care spune totul. Presa din Italia, poziţie fermă: "Aşa va fi până la finalul sezonului"

Ce a spus antrenorul lui Genoa după "palma" pe care i-a dat-o lui Ionuţ Radu. Declaraţia care spune totul. Presa din Italia, poziţie fermă: "Aşa va fi până la finalul sezonului"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Genoa, Davide Nicola, a lămurit disputa din poartă dintre Ionuţ Radu şi Mattia Perin. Ultimul a fost introdus titular în partida cu Sassuolo, la doar câteva zile de la împrumutul de la Juventus, iar românul se pare că şi-a pierdut locul de titular.

Ionuţ Radu, retogradat de Genoa

Fără Radu în poartă, Genoa a reuşit să spargă gheaţa şi să câştige după o secetă de opt etape în Serie A. Echipa lui Nicola a câştigat cu 2-1 (Criscito 29' PG, Pandev 86' / Pedro Obiang 33')  în faţa lui Sassuolo. Ca urmare a acestui rezultat, gazdele au scăpat de ultimul loc, dar sunt tot în zona retrogradării. 

La finalul partidei, italianul de pe banca lui Genoa a explicat care a fost motivul pentru care Mattia Perin a fost preferat în locul internaţionalului român: "Radu este un portar capabil, dar eu îl cunosc pe Matti Perin. S-a început cu copiii, iar acum am introdus fotbaliştii pe care îi cunoşteam. Astfel a fost făcută alegerea din poartă

Sunt lucruri de pus la punct în toate compartimentele, s-au primit prea multe goluri. Vrem să fim mult mai echilibraţi. Echipa ştie evaluarea mea şi aş vrea să lucrez cu cei pe care îi am la dispoziţie", a declarat Davide Nicola.

"Începând de azi, ierarhia din poartă a fost stabilită la Genoa şi aşa va fi până la finalul sezonului", a titrat Gazzetta Dello Sport, după ultimele mutări ddin echipa "grifonilor". 

Genoa este pe locul 19 acum, la egalitate cu a 18-a clasată, Brescia, cu 14 puncte. 

Ionuţ Radu este doar împrumutat la Genoa de Inter până în vară, dar în această iarnă ar putea reveni mai repede la Milano, unde s-ar lovi de un alt concurent serios, Samir Handanovic.

 

Afla mai multe despre: ionut radugenoamattia perinionut radu genoadavide nicola 

viewscnt
Articole similare