Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus antrenorul lui Kerber despre Simona Halep înaintea meciului direct. Mesajul clar al lui Fissette pentru româncă

Ce a spus antrenorul lui Kerber despre Simona Halep înaintea meciului direct. Mesajul clar al lui Fissette pentru româncă

Simona Halep

Comentarii

Wim Fissette, antrenorul care o pregăteşte pe Angelique Kerber, are doar cuvinte de laudă despre fosta sa elevă Simona Halep înaintea meciului direct dintre cele două jucătoare.

"Încă de la început am spus că Simona este marea favorită la câştigarea turneului de la Roland Garros. Este cea mai bună jucătoare din lume pe zgură. A demonstrat asta împotriva lui Mertens, chiar dacă belgianca nu avea experienţă împotriva jucătoarelor din top 20.

Halep este însă foarte solidă. Îşi obligă adversarele tot timpul să caute liniile pentru a o depăşi. Este clar că Angie are o şansă mai mare pe iarbă în faţa Simonei. Dar va trebui să joace inteligent şi să găsească un echilibru între jocul agresiv şi răbdare. Nu va fi uşor, dar trebuie să creadă" - a spus Wim Fissette. 

Meciul dintre Simona Halep, locul I WTA, şi Angelique Kerber, locul 12 WTA, contând pentru sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros va avea loc, miercuri, de la ora 15.00.

Această întlnire este prima de pe terenul Suzanne Lenglen.

Meciul Garbine Muguruza (Spania), locul 3 WTA - Maria Şarapova (Rusia), locul 30 WTA, va deschide ziua de miercuri, tot de la ora 15.00, pe terenul Philippe Chatrier.

Afla mai multe despre: roland garrostenissimona halepwim fissette 

viewscnt
Articole similare