Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus antrenorul pe care Mircea Rednic ar urma să îl înlocuiască în Belgia: ”Nu pot face nimic în privinţa asta!”

Ce a spus antrenorul pe care Mircea Rednic ar urma să îl înlocuiască în Belgia: ”Nu pot face nimic în privinţa asta!”

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic, fostul antrenor de la Farul Constanţa, ar fi aproape să preia o nouă echipă.

"Puriul" s-a despărţit de Dinamo Bucureşti acum mai bine de un an, în decembrie 2021, iar din "Ştefan cel Mare" a plecat dezamăgit, după doar două luni petrecute pe banca tehnică a echipei care încă era în prima ligă. 

După ce n-a mai antrenat în străinătate din 2018, atunci când a condus-o pe Al-Faisaly din Arabia Saudită, Mircea Rednic e pregătit să revină pe banca unei echipe din afara României. 

Publicaţia La Dernière Heure anunţă că Mircea Rednic negociază cu un club belgian, al cărui nume nu a fost făcut public, momentan. 

Însă jurnaliştii belgieni intuiesc înspre ce club se îndreaptă antrenorul român. În weekend-ul trecut, fostul campion al României a fost surprins la meciul dintre Seraing şi Standard Liege. Nu este vorba despre o revenire la clubul de tradiţie al Belgiei. 

Tehnicianul s-ar îndrepta spre Seraing, ultima clasată din prima ligă belgiană, cu doar 15 puncte acumulate în 23 de meciuri. Seraing încă îşi caută un nou antrenor, după ce locul a rămas vacant în octombrie. 

Jean-Sebastien Legros este antrenorul interimar al echipei, dar susţine că nu ştie nimic despre acest subiect. 

”Nu pot face nimic în privinţa asta!”

”Nu ştiu nimic despre asta şi nu pot face nimic în privinţa asta. Este fotbal şi mereu sunt zvonuri când un club nu este aproape de îndeplinirea obiectivelor sale sau pe drumul cel bun.

Am încrederea grupului în continuare şi facem ce putem cu mijloacele noastre reduse”, a declarat Jean-Sebastien Legros, conform walfoot.be.

Afla mai multe despre: rednic-belgia-dinamo 

viewscnt
Articole similare