Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Bonetti după ce Sorescu s-a simţit precum o "marfă" la Dinamo Bucureşti: "Ar fi o şansă pentru a rezolva problemele financiare"

Ce a spus Bonetti după ce Sorescu s-a simţit precum o "marfă" la Dinamo Bucureşti: "Ar fi o şansă pentru a rezolva problemele financiare"

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti a prefaţat meciul din Liga 1 cu Farul Constanţa. De asemenea, a vorbit despre doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot, Paul Anton şi Deian Sorescu.

Dario Bonetti, înainte de Farul Constanţa - Dinamo Bucureşti, în Liga 1

Pentru meciul Farul Constanţa - Dinamo Bucureşti s-au vândut toate biletele: "Nu este o noutate pentru noi, pentru fanii noştri. Simţim suportul lor şi suntem fericţi pentru asta, dar simţim şi mai multă responsabilitate.  Fiecare meci este important, deoarece sezonul este foarte lung, iar în acest moment am pierdut nişte meciuri, chiar dacă avem posibilittea să facem egal.  Am pierdut, dar acesta este fotbalul. Atunci când nu ai atât de multă experinţă, faci unele greşeli. Acum lucrăm pentru a repera aceste lucruri. 

Paul Anton este pe un drum bun, fiindcă e posibil să îl avem pentru următorul meci dacă totul va fi bine. Pentru meciul următor, nu pentru cel de mâine (n.r. - cu Farul Constanţa). Toată echipa are ceva probleme, precum probleme musculare sau oboseală, însă nu putem arăta totul. 

Aşa sper (n.r. - să continue Paul Anton). Este normal ca jucătorii buni să fie în atenţia altor cluburi, însă el este în proiectul nostru şi sper că, pentru Dinamo, pentru fani şi pentru mine, ca viitorul lui să fie tot aici", a declarat Dario Bonetti. 

Dario Bonetti, despre posibila plecare a lui Deian Sorescu

"Dacă îl pierdem pe Sorescu ar fi o problemă mare, dar ar fi o şansă pentru a rezolva problemele financiare. Cu bani poţi cumpăra alt jucător. Pentru noi este foarte, foarte important, dar, dacă trebuie să plece, va trebui să rezolvăm problema cu FIFA, deoarece avem nevoie să creştem calitatea", a adăugat antrenorul. 

După înfrângerea cu Chindia Tâgovişte, Deian Sorescu a izbucnit şi a susţinut că "poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos".

Afla mai multe despre: dario bonettidinamo bucurestidario bonetti dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare