Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Daniel Opriţa după ce Steaua a obţinut a doua victorie în Liga 2! ”Aşa îi vreau la fiecare meci!”

Ce a spus Daniel Opriţa după ce Steaua a obţinut a doua victorie în Liga 2! ”Aşa îi vreau la fiecare meci!”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în etapa a II-a a eşalonului secund.

Golurile au fost marcate de Florin Răsdan, în minutele 23 şi 65. Victoria a fost obţinută chiar în ziua în care Daniel Opriţa a împlinit 40 de ani. El a fost muţumit de jocul echipei sale şi a spus că aşa îi vrea în fiecare meci.

”Sper să rămânem cu picioarele pe pământ şi să o ţinem tot aşa!”

”Au făcut un meci foarte bun, au fost extraordinari, au jucat aproape perfect. Scorul putea fi mult mai mare, dar sunt mulţumit. Aşa îi vreau la fiecare meci, am arătat ca o echipă matură. Sper să rămânem cu picioarele pe pământ şi să o ţinem tot aşa.

Aş vrea să vorbesc după ce se termină campionatul regulat despre acest lot. Eu îmi cunosc foarte bine jucătorii şi lotul. Cine a spus că nu avem un lot valoros... mă uit pe bancă şi am soluţii. O să schimb şi sâmbătă, le-am spus că îmi dau dureri de cap, în sensul pozitiv. Sunt jucători importanţi care n-au prins lotul, e meritul lor.

Răsdan e un jucător care munceşte foarte mult, îşi face foarte bine treaba. Sunt mulţumit de toţi. Am vrut să câştig, să fie sănătate şi mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut”, a spus Opriţa, la finalul partidei.

După acest rezultat, Steaua ocupă locul 5, cu maximum de puncte, şase, la egalitate cu U Cluj, Unirea Slobozia, FC Hermannstadt, Concordia, de pe locurile 1-4, şi cu Metaloglobus, de pe locul 6. Viitorul Pandurii Târgu Jiu este pe locul 13, cu un punct.

Afla mai multe despre: steau-liga 2-opriţa 

viewscnt
Articole similare