Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Deian Sorescu după ce a fost în conflict cu Mircea Rednic! ”Mereu va fi presiune!”

Ce a spus Deian Sorescu după ce a fost în conflict cu Mircea Rednic! ”Mereu va fi presiune!”

Superliga

Comentarii

Dinamo a rămas penultima în Liga 1 după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 3-0.

La finalul partidei, Deian Sorescu a mărturist că la echipă este o situaţie delicată şi că fotbaliştii lui Dinamo trebuie să muncească mult pentru a redresa echipa din mers. De asemenea, Sorescu a vorbit şi despre neînţelegerile pe care le-a avut cu Mircea Rednic. Fotbalistul a mărturist că a fost abătut în zilele când antrenorul l-a exclus din lotul ”câinilor”.

”Mereu va fi presiune!”

”Am terminat turul negativ. Nu avem ce face. Nu avem timp să ne plângem. Trebuie să profităm de pauză. Trebuie să muncim mult mai mult şi să căutăm rezultatele bune. Trebuie să vedem prezentul. Nu avem ce face decât să muncim mult mai mult. Trebuie să profităm de pauză şi să ne încărcăm bateriile.

E greu, m-am simţit foarte abătut zilele astea. M-am obişnuit. Nu am avut o zi liberă de când am venit. Mereu va fi presiune. Mereu este presiune în jurul colegilor şi în jurul meu. Trebuie să fim puternici şi să trecem mai departe. Turul acesta nu am reuşit. Am avut şi nişte jocuri foarte bune, dar am pierdut pe final.

Cu siguranţă cred în şansa naţionalei. Sunt alături de băieţi, chiar dacă nu sunt convocat. O să le ţin pumnii”, a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-sorescu 

viewscnt
Articole similare