Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Duckadam despre retragerea numărului 7 de la Steaua! ”A vrut şi domnul Becali să facă asta, dar Lăcătuş nu a fost de acord!”

Ce a spus Duckadam despre retragerea numărului 7 de la Steaua! ”A vrut şi domnul Becali să facă asta, dar Lăcătuş nu a fost de acord!”

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a decis să retragă legendarul număr 7, purtat de Marius Lăcătuş.

Conducerea Stelei a decis să retragă numărul 7 în cadrul evenimentului de miercuri, când noul stadion din Ghencea a fost inaugurat. Cu ocazia inaugurării noii arene, mai multe legende ale Stelei au fost prezente la stadion, la amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0.

Eroul de la Sevilla nu a înţeles demersul făcut de echipa din al doilea eşalon al fotbalului românesc. Duckadam a precizat că era mult mai bine dacă o tribună ar fi purtat numele lui Lăcătuş. 

”Să văd acest stadion, care este superb. E ceva pentru copiii mei să îmi văd numele gravat pe stadion, pentru nepoţi, că nu am trecut degeaba prin Ghencea.

Dacă asta a fost alegerea galeriei şi a clubului, foarte bine, eu preferam să îi dea unei tribune numele. 

”Şi Becali a dorit să îi facă statuie lui Lăcutuş, dar Marius nu a dorit!”

Merită, este simbolul Stelei, dar cred că era mai indicat. Acel lucru a mai vrut să îl facă şi domnul Becali, o stauie, iar Marius nu prea a fost de acord. Meciul cu Anderlecht a fost cea mai frumoasă amintire, care ne-a adus calificarea în finală, cred că a fost cea mai mare performanţă”, a spus fostul portar înainte de meci. 

Afla mai multe despre: duckadam-steaua-lăcutuş 

viewscnt
Articole similare