Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Edi Iordănescu după ce CFR a dat de pământ cu echipa lui! ”Eu nu am telefonul cu mine pe teren!”

Ce a spus Edi Iordănescu după ce CFR a dat de pământ cu echipa lui! ”Eu nu am telefonul cu mine pe teren!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a demolat-o pe rivala FCSB, scor 4-1, la revenirea fostului antrenor al ardelenilor, Edi Iordănescu, în Gruia.

CFR Cluj a trecut cu uşurinţă de rivala FCSB, la revenirea lui Edi iordănescu în Gruia. Ardelenii s-au impus cu 4-1, în ciuda faptului că nu aveau un antrenor principal, după demiterea lui Şumudică. Însă experienţa campioanei s-a arătat, iar ”roş-albaştrii” au fost învinşi lejer.

Iordănescu s-a aflat doar la al doilea meci pe banca FCSB-ului, iar la conferinţa de după meci, el a dezvăluit că nu ţine telefonul la el în timpul partidelor pe care le dispută FCSB. 

”Eu nu am telefonul cu mine pe teren!”

”Am venit, mi-am asumat. Un moment foarte greu pentru club, în ciuda faptului că era un risc care după perioada în care am venit, altul în locul meu nu ar fi făcut-o, dar este nevoie să ne acoperim, că altfel va fi foarte greu.

Nu doar că mi-am făcut o idee, dar am pierdut într-o zi doi jucători. Eu am făcut o conferinţă înainte de Sepsi şi a dispărut Moruţan. Pe Florinel l-am pierdut, Tănase, azi, la pauză, avea glezna butuc şi a legat-o să intre pentru echipă că e căpitan şi a vrut să lupte alături de băieţi într-un picior.

Eu nu am telefonul cu mine pe teren. La fel, după meci, priorităţile mele sunt altele după un joc de genul ăsta toţi suntem supăraţi, dar ştiam unde am venit şi îmi asum absolut orice, e de muncă şi e nevoie să ne completăm”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă. 

CFR Cluj a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), pe FCSB, în etapa a VII-a din Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, pe banca tehnică a ardelenilor a stat antrenorul de portari Ovidiu Ceclan.

După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte. FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare