Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Gică Popescu după ce România şi-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice! "De ce să nu visăm?"

Ce a spus Gică Popescu după ce România şi-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice! "De ce să nu visăm?"

Echipa națională

Comentarii

Fostul căpitan al Barcelonei speră ca România să îşi seteze un obiectiv îndrazneţ la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Fostul mare jucător al României speră ca tricolorii să aibă o prestaţiei bună la Jocurile Olimpice. Oficialul de la Viitorul a vorbit despre mentalitatea si a declarat că jucătorii români trebuie să intre în compeţie cu multă încredere şi curaj.  

"De ce să nu visăm? Dacă nu visăm, nu obţinem performanţă. Asta să-şi propună, să obţină o medalie, ar fi ceva extraordinar pentru că am fost atat de aproape să jucăm o finala la ediţia trecută a campionatului european, când am jucat semifinala cu Germania, am fost atât de aproape, au căpătat experienţa cu doua turnee finale deja în palmares, putem spune ca avem o echipă natională de tineret cu experienţă acum.

Antrenorii îşi vor face foarte bine temele!

Eu am mare încredere în baieţii ăstia. Nu contează ca sunt nişte necunoscute, avem timp până la vară să învătăm despre ei, eu sunt convins că antrenorii vor studia foarte bine şi la ora meciurilor cu fiecare dintre cele trei adversare, antrenorii îşi vor face foarte bine temele. Repet, ei trebuie trataţi cu respect, indiferent cum se numeşte echipa", a spus Gică Popescu pentru Playsport.

România face parte din grupa B pentru meciurile de la Jocurile Olimpice din Tokyo şi va evolua împotriva selecţionatelor din Noua Zeelanda, Coreea de Nord şi Honduras.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare