Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Ianis Hagi după victoria în faţa selecţionatei din Liechtenstein! ”O să fie un meci dificil în Macedonia de Nord!”

Ce a spus Ianis Hagi după victoria în faţa selecţionatei din Liechtenstein! ”O să fie un meci dificil în Macedonia de Nord!”
Comentarii

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022.

Ianis Hagi a pasat decisiv la golul marcat de către Cristi Manea în minutul 18, iar la finalul partidei a vorbit desptre următorul meci al României contra selecţionatei Macedoniei de Nord. 

”O să fie un meci dificil în Macedonia de Nord!”

”Pănă acum este bine, am început cum am dorit. Avem o deplasare grea în Macedonia de Nord. Astăzi, am avut suporterii înapoi pe stadion. De la echipa naţională au lipsit enorm suporterii. Cum am spus, 3 puncte, nu cred că acum contează altceva. Mergem în Macedonia să câştigăm şi acolo.

Da, am dat deja un tricou unui copil. E normal. Şi eu am fost fan şi încă sunt un fan al fotbalului. Ştiu cum e, mai ales când eşti copil. Am avut norocul să îl am pe tata şi să merg pe stadioanele unde am dorit.

O să fie un meci dificil. Din ce am înţeles. Nici terenul nu arată bine. Trebuie să ne adaptăm. Trebuie să câştigăm meciuri. Fanii asta aşteaptă. Nu văd un sentiment mai plăcut decât să câştigi meciuri sub presiune”, a declarat Ianis Hagi, pentru PRO TV. 

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

La 8 septembrie sunt programate partidele Armenia – Liechtenstein, Macedonia de Nord – România şi Islanda – Germania.

Afla mai multe despre: echipa naţională-liechtenstein-ianis hagi 

viewscnt
Articole similare