Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Liviu Ciobotariu după ce a întrerupt seria de victorii a FCSB-ului! ”Suntem o echipă greu de învins!”

Ce a spus Liviu Ciobotariu după ce a întrerupt seria de victorii a FCSB-ului! ”Suntem o echipă greu de învins!”

FC Voluntari

Comentarii

FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1.

FC Voluntari a fost echipa mai periculoasă, dar nu a reuşit să marcheze. După această partidă, FC Voluntari a întrerupt seria de 7 victorii consecutive a FCSB-ulului. Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a fost mulţumit de rezultat, după ce echipa lui a încheiat turul campionatului pe loc de play-off în Liga 1.

”Suntem o echipă greu de învins!”

”Dacă mă raportez la ocaziile pe care le-am avut, şi eu consider că au fost mai clare decât cele ale FCSB-ului, cred că meritam mai mult. Dar e un punct obţinut pentru noi, muncit, am întâlnit o echipă foarte bună, a fost un meci foarte greu. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus.

Am avut o organizare defensivă foarte bună, am închis toate culoarele celor de la FCSB. Sunt mulţumit, am făcut un joc foarte bun. Practic, este o confirmare a jocurilor bune pe care le-am făcut în momentul de faţă. Am terminat turul de campionat în primele şase echipe, este o performanţă pentru Voluntari, ne-am dorit acest lucru. Mai sunt multe meciuri de jucat şi trebuie să o luăm de la capăt.

Toţi jucătorii respectă sarcinile de joc, am avut şi puţină şansă, am avut şi ghinion. Cel mai mult mă bucură faptul că jucăm un fotbal bun. Suntem o echipă greu de învins, solidă, puternică şi asta mă bucură. În ultimele două meciuri am jucat cu cele mai bune echipe din România, asta este părerea mea. Ne-am creat situaţii, ăsta este un lucru pozitiv”, a spus Ciobotariu, la finalul partidei.

FC Voluntari a urcat pe locul 5, având 25 de puncte. FCSB rămâne pe locul secund, cu 31 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: fcsb-voluntari-liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare