Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Mauricio Pochettino despre viitorul lui după ultima victorie a lui PSG din campionat: ”Trebuie să facem o analiză înainte de a lua decizii!”

Ce a spus Mauricio Pochettino despre viitorul lui după ultima victorie a lui PSG din campionat: ”Trebuie să facem o analiză înainte de a lua decizii!”

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa Lorient, într-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Franţei.

După ce etapa trecută a fost zdrobită de Monaco, scor 3-0, PSG a trecut peste acea înfrângere şi a obţinut o nouă victorie în campionat. Chiar dacă a câştigat fără mari probleme în faţa celor de la Lorient, fanii nu au uitat de ultimele rezultate ale echipei din Paris şi l-au huiduit pe antrenorul argentinian. 

Suporterii francezi îl consideră vinovat pe Mauricio Pochettino pentru rezultatele din ultima perioadă. PSG a suferit mai multe înfrângeri în campionat şi a fost eliminată şi din UEFA Champions League de către Real Madrid.

Totuşi, antrenorul lui PSG nu a părut afectat de reacţia fanilor şi a anunţat după meci că nu a luat încă o decizie în legătură cu viitorul său. 

”Trebuie să facem o analiză înainte de a lua decizii!”

”Nu discut despre viitorul meu la club acum. Nu e momentul. Mai am un an de contract cu PSG, trebuie să facem o analiză înainte de a lua decizii”, a spus Mauricio Pochettino, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

PSG este lider în clasament, cu 68 de puncte, urmată în top 3 de Marseille – 56 şi Rennes – 53.

Afla mai multe despre: psg-franţa- pochettino 

viewscnt
Articole similare