Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Messi după ce a ajuns la 100 de goluri marcate în Liga Campionilor

Ce a spus Messi după ce a ajuns la 100 de goluri marcate în Liga Campionilor
Comentarii

Argentinianul Lionel Messi, care a marcat miercuri, pentru FC Barcelona, două goluri în meciul câştigat cu scorul de 3-0 în faţa echipei Chelsea Londra, în optimile Ligii Campionilor, s-a declarat încântat de faptul că a ajuns la cifra de 100 de goluri înscrise în principala competiţie continentală intercluburi.

“Sunt fericit că am marcat 100 de goluri într-o competiţie atât de frumoasă. Important era însă să obţinem caliifcarea după un meci dificil cu o echipă cu mulţi jucători foarte buni.  A fost un meci greu şi suntem puternici ca echipă”, a spus Messi, potrivit Marca.

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Chelsea Londra, în manşa secundă a optimilor competiţiei, în direct la Telekom Sport 1. În tur, scorul a fost 1-1.

Golurile au fost marcate de Messi ‘3 şi ’63 şi Dembele ’20, dintr-o pasă de la argentinian.

Pentru Messi, reuşitele de miercuri au fost golurile sale 99 şi 100 în Liga Campionilor.

Lionel Messi este al doilea jucător care atinge cifra de 100 de goluri marcate în LC, după portughezul Cristiano Ronaldo. Messi a reuşit performanţa după 123 de meciuri, în timp ce Ronaldo a ajuns la 100 de goluri înscrise în LC după 144 de partide.

Ronaldo are în prezent 117 goluri marcate în Liga Campionilor (începând din faza grupelor).

Afla mai multe despre: messibarcelonachelsealiga campionilor 

viewscnt
Articole similare