Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Panţîru după ce Becali l-a impus în primul 11 la FCSB! "Nu mă simt foarte confortabil. Eu încerc să îmi ajut echipa!"

Ce a spus Panţîru după ce Becali l-a impus în primul 11 la FCSB! "Nu mă simt foarte confortabil. Eu încerc să îmi ajut echipa!"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în faţa Academicii Clinceni, scor 2-0, într-un meci al etapei a doua din play-off-ul Ligii 1.

Ionuţ Panţîru a adus cele 3 puncte echipei lui Becali etapa trecuta, în meciul cu Botoşani, scor 2-1, iar Gigi Becali a recunoscut că îl va impune în primul 11.

În meciul cu Academica Clinceni, Panţîru a fost titular şi a reuşit din nou să fie decisiv. În minutul 57, jucătorul impus de Gigi Becali la FCSB a centrat pe jos în careu, iar Florin Tănase a puncat pentru 2-0. 

După meci, jucătorul FCSB-ului a recunoscut că nu se simte bine pe poziţia pe care jucat, dar el încearcă să îşi ajute echipa

"E important să ne menţinem acolo pe primul loc şi la sfârşitul campionatului să fim tot acolo. Am făcut constant pressing, nu i-am lăsat să paseze şi s-a văzut că astăzi ne-am dorit cu adevărat victoria, pentru că am muncit toţi, am arătat atitudine.

Nu mă simt foarte confortabil. Tot fundaş stânga, pentru că fundaş stânga am jucat mai mereu. Dar eu încerc să îmi ajut echipa din orice postură. 

Toate meciurile sunt grele, dar dacă noi vom fi apţi şi sănătoşi, pentru că asta e cel mai important, nu vom avea probleme. Toţi jucătorii sunt foarte importanţi. El e marcator, altul e pasator şi tot aşa", a spus jucătorul lui Toni Petrea după meci. 

Ionuţ Panţîru a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei 4 de gol.

 

Afla mai multe despre: panţîru 

viewscnt
Articole similare