Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Răducioiu despre numirea lui Iordănescu la FCSB! ”El ştie foarte bine ce fel de contract a semnat!”

Ce a spus Răducioiu despre numirea lui Iordănescu la FCSB! ”El ştie foarte bine ce fel de contract a semnat!”

FCSB

Comentarii

Florin Răducioiu a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport despre numirea lui Edi Iordănescu la FCSB.

Becali a decis să pună un antrenor cu experienţă la echipă şi l-a numit în locul lui Dinu Todoran pe omul care a câştigat titlul sezonul trecut cu CFR Cluj. Fostul internaţional, Florin Răducioiu, susţine că Iordănescu ştie ce contract a semnat şi să va gestiona bine relaţia cu patronul. 

Răducioiu: ”El ştie foarte bine ce fel de contract a semnat!”

”Mă bucur foarte mult pentru FCSB pentru că e un antrenor important, un CV bun. Eu cred că va avea linişte, sunt convins că da, el ştie foarte bine ce fel de contract a semnat, cum va gestiona echipa şi relaţia cu patronul.

E clar că şi acolo sunt aşteptări foarte mari. E un patron care de ceva ani nu reuşeşte să câştige titlul şi bineînţeles că va fi presiune pe el, dar va demonstra că este un antrenor foarte bun şi îşi va atinge obiectivele”, a spus Răducioiu pentru Telekomsport. 

Dinamo se află în insolvenţă, iar clubul are interdicţie la transferuri. Răducioiu are încredere în Dario Bonetii, dar spune cu suporterii trebuie să susţină în continuare echipa, deoarece ei sunt sufletul lui Dinamo. 

”Eu sper că suporterii nu pierd entuziasmul aşa uşor, sunt sufletul lui Dinamo!”

”E un mare profesionist, un mare jucător, încearcă să facă cât poate de bine, cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie, prin entuziasmul suporterilor. Este o idee foarte bună, nu ai de ales. Important este că aceşti puşti trăiesc cu entuziasm, din dorinţa de a se afirma şi poate să fie un plus pentru Dario. E adevărat, contează şi experienţa.

Sunt extrem de dezamăgit de situaţia asta şi nu înţeleg de ce momentan nu se găsesc soluţii. Sunt sătul de o asemenea situaţie pentru că toată lumea e sătulă. E vorba de 3-4 ani, de când este această problemă.

Dacă se pierde şi acel entuziasm, Dinamo cu adevărt va muri, dar va trece pri momente complicate. Eu sper că suporterii nu pierd entuziasmul aşa uşor, sunt sufletul lui Dinamo”, a spus Răducioiu.  

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1-iordănescu-răducioiu 

viewscnt
Articole similare