Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Stojan Vranjes după CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1! ”În Bosnia, o să fie altă atmosferă” Declaraţiile fostului jucător din Gruia

Ce a spus Stojan Vranjes după CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1! ”În Bosnia, o să fie altă atmosferă” Declaraţiile fostului jucător din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj - FK Borac Banja Luka, în primul tur preliminar din UEFA Champions League, s-a terminat 3-1.

Sumudică a debutat perfect pe banca CFR-ului şi are deja un avantaj mare pentru meciul din retur. Vranjes, fostul jucător de la CFR, a fost dezamăgit după partidă şi a declarat că în Bosnia o sa fie altă atmosferă. 

 ”În Bosnia, o să fie altă atmosferă”

”M-am simţit foarte bine. Am pierdut meciul şi asta nu e bine.. acum la final. Victoria este meritată a CFR-ului.. Încercăm acasă să facem altceva, vedem.. este păcat. Acum trebuie să luptăm în retur. O să fie mai greu, e clar... Avem 90 de minute şi o să încercăm să facem tot ce ţine de noi. CFR-ul a jucat mult mai bine azi, asta este.. În Bosnia, o să fie altă atmosferă”, a spus fostul jucător de la CFR la sfârşitul meciului. 

Vranjes a ajuns în România în 2010, când a semnat cu Pandurii, iar după doi ani a fost împrumutat pentru un sezon la CFR Cluj, unde a câştigat titlul în 2012. Mijlocaşul ofensiv a mai jucat în carieră pentru echipe precum Pandurii, CFR, Vojvodina, Lechia Gdansk, Piast Gliwice, Zeljeznicar, Borac Banja Luka. 

Afla mai multe despre: stojan vranjes -cfr-ucl 

viewscnt
Articole similare