Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Toni Petrea înainte de partida cu Sepsi. Care este starea lui Miron si ce probleme are FCSB: "Momentan, suntem cu acelaşi lot!"

Ce a spus Toni Petrea înainte de partida cu Sepsi. Care este starea lui Miron si ce probleme are FCSB: "Momentan, suntem cu acelaşi lot!"

FCSB

Comentarii

FCSB va juca împotriva lui Sepsi, duminică seara, în direct pe TelekomSport 1, într-un meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Etapa trecută, echipa lui Gigi Becali s-a impus în faţa Academicii Clinceni, scor 2-0, şi elevii lui Petrea vor încerca o nouă victorie pentru a fi siguri că rămân pe prima poziţie în clasament. Antrenorul FCSB a susţinut în conferinţa premergătoare meciului că adversarul este dur, dar acest lucru nu ar trebui să îi afecteze echipa.

"Timpul cam scurt între cele două partide, abia am apucat să ne refacem puţin, nici un antrenament n-am putut să fac, asta e, trebuie să ne adaptăm cu acest ritm de jocuri dificile, cu adversari din ce în ce mai buni. Întâlnim un adversar pe care în camp n-am reuşit să-l învingem şi cred că asta tre să fie o motivaţie în plus petru noi. Pe lângă faptul să câştigăm meciul şi să rămânem pe primul loc.

Faptul că întâlnim o echipă mai agresivă ca stil, nu trebuie să ne afecteze pe noi. Trebuie să ne vedem de ce avem de făcut, trebuie să dăm drumul mai repede la minge, să nu ajungem în situaţia să intrăm într-un conact în zone neutre cu adversarul, iar arbitrajul cred că va fi unul foarte bun", a spus Petrea. 

Petrea a vorbit şi despre problemele de lot pe care le are FCSB şi a spus ca fundaşul Andrei Miron ar putea să ducă meciul fără probleme. Apărătorul adus de la Botoşani s-a accidentat chiar într-un meci cu Sepsi din sezonul regulat şi a revenit etapa trecută cu Clinceni. 

"Din nefericire, n-am mai reuşit să recuperăm din cei care erau cu probleme medicale, în două zile nu aveam ce să facem. Momentan suntem la acelaşi nivel cu acelaşi lot de jucători şi sper să nu mai apară şi altele pe parcurs.

Din ce am discutat cu el şi cu stafful medical, el n-a pierdut f mult cu această accidentare, a jucat destul de multe meciuri înainte, are ritm de joc, cred că ar putea să ducă meciul fără probleme. Rămâne de văzut dacă va intra din primul minut", a spus antrenorul FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare