Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a vorbit Dică cu Rădoi, după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League: ”Ştiu prin ce trece!”

Ce a vorbit Dică cu Rădoi, după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League: ”Ştiu prin ce trece!”
Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit conversaţia pe care a avut-o cu Mirel Rădoi, după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League.

Echipa Universitatea Craiova a pierdut la loviturile de departajare meciul disputat în compania formaţiei israeliane Hapoel Beer Sheva în manşa secundă a play-off-ului Conference League, scor 1-1 (4-5), şi a ratat calificarea în grupe.

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, declara la finalul meciului că echipei i-au lipsit concentrarea în fazele de poartă şi eficienţa la meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

Între Dică şi Rădoi a rămas o legătură puternică. Cei doi au fost colegi atât pe terenul de joc, cât şi pe banca echipelor unde au antrenat. Tehnicianul de la FCSB susţine că a purtat o discuţie cu fostul selecţioner şi l-a încurajat după ce echipa lui nu a reuşit calificarea în grupele Conference League. 

”Îmi doream şi Universitatea Craiova să intre în grupe, pentru că era bine pentru fotbalul românesc. Şi apoi, să fim serioşi, şi nouă ne convenea ca Craiova să joace din trei in trei zile.

Da, am vorbit şi aseară cu el (n.r. cu Mirel Rădoi). L-am încurajat, pentru că ştiu prin ce trece, dar are încredere în continuare că va reuşi la Craiova”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă.

Mirel Rădoi, reacţie sinceră după ce nu a reuşit să o califice pe Universitatea Craiova în grupele Conference League

”Partida a decurs aşa cum ne-am aşteptat, diferită de primul tur. În prima repriză ne-a fost teamă să avem o circulaţie a balonului şi am jucat cu mingi lungi. Cei de la Beer-Sheva au fost agresivi şi au rămas sus. În repriza a doua am echilibrat jocul, dar avem probleme la finalizare. Nu am fost cei mai inspiraţi la pasa finală.

În seara asta am avut avantaj şi trebuia să fim destul de abili să păstrăm acel avantaj până la pauză. Trebuia să fim mult mai deştepţi la acea lovitură liberă. La penaltiuri este o loterie, o ruletă rusească.

Aceste meciuri trebuie să ne întărească, pentru că în momentele grele se arată caracterele puternice. Urez succes lui Beer-Sheva, respect pentru jucători, staff şi suporteri”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: dică-rădoi-confernece league-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare