Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a vrut să spună autorul? Gabi Enache, DECLARAŢIA ZILEI: "Trebuie să avem foarte mare grijă... Perioada care am avut-o şi care vom avea!" :))

Ce a vrut să spună autorul? Gabi Enache, DECLARAŢIA ZILEI: "Trebuie să avem foarte mare grijă... Perioada care am avut-o şi care vom avea!" :))

FCSB

Comentarii

Gabriel Enache nu înţelege contestările suporterilor, spune că a fost dezamăgit că a fost înjurat şi fluierat la fiecare meci şi răspunde tuturor celor l-au criticat în ultima vreme.

"Lumea mă înjura că eu eram pe partea dreapta şi stăteam pe loc, când faza era pe partea stângă. Pentru mine e deja prea mult, dar am încercat să nu mai bag în seamă. Deşi auzeam, încercam să demonstrez că nu aud jignirile. Nu citesc presa şi cred că a fost o idee bună s-o evit. Eu mă simt liniştit, deşi ştiu că sunt foarte mulţi oameni care urmăresc să-mi facă rău. Am evitat lucrurile astea şi mi-a fost mult mai bine. La un moment dat, am citit presa şi am văzut că cel mai slab om de pe teren eram eu. La fiecare meci... Am bătut cu 4-0 şi eu tot cel mai slab om de pe teren eram. Am ajuns la un moment de saturaţie şi puteam să fiu cel mai slab din ţara asta. Nu conta, eu eram titular la următorul meci", a spus Enache.

"Am avut discuţii să plec, dar nu voiam să plec din cauza suporterilor. Eu n-am niciun război cu absolut nimeni şi nu o să fac aşa ceva. Sunt la echipă, am jucat şi am încercat să dau sută la sută pe teren. Important e să fiu apreciat de oamenii din echipă, nu de alţii din afara clubului. Mi-am reproşat de foarte multe ori că am fost slab psihic şi poate nu eram sută la sută concentrat la fotbal. S-au spus multe lucruri negative pentru mine, dar am trecut peste ele şi am încercat să nu mai bag foarte mult în seamă. Acum, trebuie să avem foarte mare grijă... Perioada care am avut-o şi care vom avea!", a mai declarat fundaşul.

Afla mai multe despre: gabi enachesteauafcsbscandalcriticideclaratii 

viewscnt
Articole similare