Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce adversară are Simona Halep în turul al treilea la Australian Open! O singură dată s-au mai întâlnit. Ce sumă a încasat şi câte puncte WTA a obţinut

Ce adversară are Simona Halep în turul al treilea la Australian Open! O singură dată s-au mai întâlnit. Ce sumă a încasat şi câte puncte WTA a obţinut

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a obţinut o victorie facilă spre turul al treilea de la Australian Open! Fostul lider mondial, în prezent pe 15 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA.

Simona Halep - Danka Kovinici, în turul 3 la Australian Open

Joi, constănţeanca "s-a antrenat" cu Beatriz Haddad Maia, care a pierdut categoric, în două seturi. Simona Halep îşi continuă începutul bun de an, iar la Australian Open îşi domină adversarele

Acum, Simona Halep se pregăteşte să facă încă un pas spre încă un titlu de grand slam.

Prin accederea în manşa a treia, ea şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Halep va evolua mai departe cu Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când jucătoarea română s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

La finalul meciului din turul 2, Simona Halep a făcut deliciul publicului australian după ce s-a impus rapid în faţa braziliencei.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep australian open 

viewscnt
Articole similare