Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce-ai făcut, nea Mircea? Lucescu credea că Juventus va ajunge în finala Champions League, dar Atletico le-a dat 2-0

Ce-ai făcut, nea Mircea? Lucescu credea că Juventus va ajunge în finala Champions League, dar Atletico le-a dat 2-0
Comentarii

"Juventus va juca în acest an finala Ligii Campionilor", a declarat pentru La Gazzetta dello Sport antrenorul român Mircea Lucescu, înaintea meciului de miercuri al echipei italiene, cu Atletico, la Madrid, în turul optimilor de finală ale celei mai importante competiţii europene intercluburi.

"Sunt trei ani de când Juventus ajunge foarte aproape de obiectiv. În plus, acum îl are pe Cristiano Ronaldo: nu se poate să nu ajungă cel puţin în finală. Cum în campionat are deja un avans atât de mare, se poate dedica în întregime Ligii Campionilor", a afirmat Lucescu înaintea meciului.

Din păcate, Lucescu n-a fost un oracol bun, iar Juventus a mâncat bătaie în prima manşă a optimilor. Atletico s-a impus prin golurile marcate de doi fundaşi în ultimul sfert de oră al meciului, Jose Gimenez (78) şi Diego Godin (83). Atletico a avut un gol anulat în urma arbitrajului video (VAR), la scorul de 0-0. De asemenea, madrilenii au primit un penalty, dar ulterior arbitrul a revenit asupra deciziei în urma consultării reluărilor video.

Madrilenii au mai ratat ocazii prin Diego Costa şi Griezmann. Antrenorul Diego Simeone nu va putea conta în retur pe Thomas Partey şi pe Diego Costa, ambii suspendaţi.

 

 

Afla mai multe despre: mircea lucescujuventuschampions leagueatletico madrid 

viewscnt
Articole similare