Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce altă echipă va juca în Ghencea în afară de Steaua: ”Sper să avem meciuri importante aici”. Nu este FCSB. :) EXCLUSIV

Ce altă echipă va juca în Ghencea în afară de Steaua: ”Sper să avem meciuri importante aici”. Nu este FCSB. :) EXCLUSIV

Special

Comentarii

Gică Popescu, consilier al premierului, a dezvăluit ce altă echipă va juca pe noul stadion din Ghencea, în afară de Steaua. Fostul mare internaţional român susţine că arena a fost construită şi pentru meciurile echipei naţionale.

Noul stadion Steaua a fost construit ca bază de pregătire pentru naţionalele care vin la Bucureşti pentru Campionatul European. Tot aici va juca şi Steaua, care în prezent este în Liga a 4-a. Gică Popescu susţine că noul stadion Steaua va fi ”casă” şi pentru echipa naţională, aşa cum s-a întâmplat în trecut.

Ce altă echipă va juca pe stadionul Steaua. Gică Popescu: ”Va fi gazda naţionalei”

Naţionala României are o serie de rezultate pozitive obţinute pe vechiul stadion Steaua. Arena din Ghencea a fost gazdă şi pentru Generaţia de Aur şi Gică Popescu susţine că atmosfera de pe acest stadion era foarte motivantă pentru jucătorii echipei naţionale.

”Şi Arena Naţională este o arenă impunătoare care, atunci când este plină, are o vibraţie aparte, sunt convins că şi aici va fi la fel, pentru că stadionul este unul modern, care are toate ingredientele necesare găzduirii meciurilor importante. Sper să avem meciuri importante care să se joace aici, pe Ghencea, în primul rând meciuri ale echipei naţionale. Am jucat pe cel vechi. Nu am avut privilegiul să joc pe niciunul dintre stadioanele noi din România, însă acesta a fost templul echipei noastre naţionale. Pentru că meciurile de acasă le jucam pe acest stadion şi, aşa vechi cum era, avea o energie aparte”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Gică Popescu speră că echipa naţională va avea din nou rezultate bune pe stadionul Steaua

Pe vechiul stadion Steaua, naţionala României a reuşit meciuri mari, care au dus la calificări la turneele finale. Gică Popescu speră că ”Tempul fotbalului românesc” va purta din nou noroc echipei naţionale şi vrea să vadă aici meciuri importante:

”Sunt convins că şi acum, la cum arată stadionul, va fi unul dintre cele mai moderne stadioane construite la noi. Va putea fi gazda echipei naţionale. Noi întotdeauna ne-am simţit extraordinar, generaţia noastră, am jucat mult aici. Sper ca echipa naţională să aibă astfel de meciuri decisive, să o ducă la turnele finale”, a mai spus Popescu pentru Telekom Sport.

Şi FCSB şi-ar dori să joace pe noul stadion Steaua

FCSB este o altă echipă care şi-ar dori să beneficieze de condiţiile oferite de noua arenă. Echipa lui Gigi Becali şi-ar dori să revină în Ghencea, însă procesele pe care FCSB le are cu MApN sunt un obstacol greu de trecut. Clubul Steaua, care va administra noul stadion, a transmis prin mai multe voci că FCSB nu va fi primită pe noua arenă, deoarece a dat dovată în trecut de rea-credinţă.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare