Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ce am realizat cu Ungaria? De ce nu a jucat Chindriş?”. Valeriu Iftime are nemulţumiri după parcursul României U21

„Ce am realizat cu Ungaria? De ce nu a jucat Chindriş?”. Valeriu Iftime are nemulţumiri după parcursul României U21

Echipa națională

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, nu este mulţumit de ce a aratăt Românie U21 la turneul final.

România a ieşit, neînvinsă, din grupa de la Campionatul European de tineret din Ungaria, însă nu a mers mai departe în competiţie.

„Văd că mulţi încep să transforme acest turneu final într-o mare nuntă, dar ce am realizat noi în Ungaria? Operaţia reuşită, dar pacientul este mort! Ştiţi această vorbă, nu? Ne-am calificat mai departe din grupă şi nu ştiu eu? Ne bucurăm că am făcut egal cu Olanda şi Germania, dar ele merg mai departe, iar noi suntem la revedere.

Am primit gol şi în 10 oameni de la Ungaria, dar văd că acest lucru nu îl spune nimeni. Apoi am fost dominaţi clar în aceste două meciurile cu Germania şi Olanda, iar cei mai buni jucători ai noştri de prin Ungaria au fost portarul Vlad şi fundaşul central Paşcanu”, şi-a început tirul Iftime, pentru ProSport.

Iftime a fost, de asemenea, nemulţumit că nu a jucat Andrei Chindriş, fotbalistul său de la FC Botoşani.

„Apărarea mi s-a părut foarte slabă. Nu am înţeles de ce nu a jucat niciun minut la acest turneu final Andrei Chindriş! Am fost întrebat de mai mulţi oameni de fotbal, dacă ştiu ceva despre Chindriş. Am fost întrebat dacă ştiu de ce nu îl foloseşte Mutu la Euro, dar sincer eu nu am nicio explicaţie.

El a mers acolo din păcate pentru el doar ca turist, iar acum sunt sigur că este cu moralul la pământ, iar noi trebuie să îl îmbărbătăm când revine acasă. În faţa lui Chindriş a jucat Ciobotariu, care săracul pe la CFR Cluj în unele meciuri nici rezervă nu prinde.

Ok, Drăguşin este un copil de mare perspectivă, a jucat câteva meciuri pe la Juve, dar să nu îl bagi absolut deloc pe Chindriş la acest turneu final mi se pare prea mult. Dar nu este nimic, Chindriş se va întoarce la noi şi va demonstra în continuare că este un jucător de mare valoare”, a răbufnit patronul din Liga I.

 

 

Afla mai multe despre: romania u21andrei chindrisadrian mutu 

viewscnt
Articole similare