Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ar trebui să urmeze pentru Dinamo după ce a fost preluată de Cortacero: ”Când ai intrat în aşa ceva trebuie să ai zeci de milioane”. EXCLUSIV

Ce ar trebui să urmeze pentru Dinamo după ce a fost preluată de Cortacero:  ”Când ai intrat în aşa ceva trebuie să ai zeci de milioane”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ioan Andone susţine că Dinamo ar trebui să intre într-o altă eră odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero. Fostul mare fundaş spune că trebuie construită o echipă care în trei ani să câştige titlul.

Pentru prima dată în istorie, Dinamo are un patron străin. Ionuţ Negoiţă a fost de acord să-i vândă lui Pablo Cortacero, un om de afaceri spaniol. Acum, Ioan Andone este de părere că Dinamo ar trebui să intre într-o nouă etapă, în care să fie din nou una dintre echipele bune din campionat. 
În plus, încă de acum ar trebui să înceapă construcţia unei echipe care peste trei ani să fie capabilă să câştige titlul: 
”(Despre aşteptările pe care le are) E Dinamo, pentru că eu sunt convins că numai când ai văzut ce pasiv are Dinamo, îţi dai seama că nu poţi lua Dinamo să spui... acum nu spun că Ceahlăul e o echipă care nu e de tradiţie, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar Dinamo... când ai intrat în aşa ceva trebuie să ai zeci de milioane.
Întâi trebuie să formezi un lot foarte bun, în primul an să ajungi în play-off, în al doilea an să fii în cupele europene, în al treilea an să iei campionatul, să-ţi propui Europa League, grupe. 
Construind o echipă în 2-3 ani de zile, rămânând tot ce e român talentat... uite, generaţia care sunt vicecampioni (n.r. la Dinamo U19). Am văzut că Gigi Becali a făcut un lucru foarte bun, să ştii că e foarte important: antrenorul, managerul, directorul sportiv să fie oameni ataşaţi de Dinamo, oameni pricepuţi, poate să-şi aducă şi spaniol, că nimeni nu are nimic cu un spaniol, dar să aibă o politică clară”, a comentat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare